Çözüldü Portal 2 siyah ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

baran_glados

Hectopat
Yer
İstanbul
RAM
3 GB RAM
Ekran kartı
intel(r) g33/g31 express chipset family yonga 3100
İşlemci
intel(r) pentium(r) dual cpu e2160 @ 1.8ghz
Merhaba arkadaşlar ben Steam'den Portal 2 aldım fakat oyunu açınca yani yeni oyuna başla diyince siyah ekran oluyor fakat arkadan sesler geliyor YouTube'a forumlara baktım doğru düzgün cevap verenler yok acil

Dosya Ekleri

• Portal 2 sorunu.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 172
Çözüm
Dostum oyunu kapa/aç.Açtıktan sonra ayarlar>klavye/mouse>daha sonra geliştirici konsolu kısmı var onu açık yap. Daha sonra oyuna girdiğinde ESC'nin altında bir tuş var ona bas ve “mat_postprocess_enable 0”kesme işaretleri olmadan bunları konsola yaz ve daha sonra bir bak düzelecek mi? Sonucu yazar mısın yaptıktan sonra?
Dostum oyunu kapa/aç.Açtıktan sonra ayarlar>klavye/mouse>daha sonra geliştirici konsolu kısmı var onu açık yap. Daha sonra oyuna girdiğinde ESC'nin altında bir tuş var ona bas ve “mat_postprocess_enable 0”kesme işaretleri olmadan bunları konsola yaz ve daha sonra bir bak düzelecek mi? Sonucu yazar mısın yaptıktan sonra?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar,
-Oyun dosyalarını doğrulayın. Steam'i açıp Portal 2'nin üzerine gelin. "Doğrula" basın.
-Oyun içerisinden seçenekler>görüntü gidip orada "varsayılana dön" seçin.
-Görüntü ayarlarından çözünürlüğü değiştirin. (Daha düşük yapın.)
-Eğer dediklerimin hiç biri işe yaramazsa, oyunu silip yüklemeyi deneyin.

Evet oldu çok teşekkür ederim ♥

Rica ederim dostum.İstersen mesajımın altında tik simgesi var tıklarsan “Çözüldü” olarak gözükür aynı sorunu yaşayan olursa yardımı olur.İyi oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…