Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #1 Merhaba, listemdeki oyunlar bunlar. Sizce hangisini veya hangilerini almalıyım? Aynı zamanda Arma 3, oyunu da var. Bütçem 21 TL. Son düzenleme: 1 Kasım 2020
Merhaba, listemdeki oyunlar bunlar. Sizce hangisini veya hangilerini almalıyım? Aynı zamanda Arma 3, oyunu da var. Bütçem 21 TL.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 1 Kasım 2020 #2 Y451 dedi: Merhaba, listemdeki oyunlar bunlar. Sizce hangisini veya hangilerini almalıyım? Aynı zamanda Arma 3, oyunu da var. Eki Görüntüle 722066 Genişletmek için tıkla... Half Life kesin alın. Stardew Valley'de güzeldir. Diğerlerini bilmiyorum.
Y451 dedi: Merhaba, listemdeki oyunlar bunlar. Sizce hangisini veya hangilerini almalıyım? Aynı zamanda Arma 3, oyunu da var. Eki Görüntüle 722066 Genişletmek için tıkla... Half Life kesin alın. Stardew Valley'de güzeldir. Diğerlerini bilmiyorum.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 1 Kasım 2020 #3 ARK'ı Epic vermişti keşke o zaman alsaydınız. Bunların arasında arkadaşında varsa kesinlikle Portal 2, arkadaşın yoksa Portal 2 veya Half Life.
ARK'ı Epic vermişti keşke o zaman alsaydınız. Bunların arasında arkadaşında varsa kesinlikle Portal 2, arkadaşın yoksa Portal 2 veya Half Life.
Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #4 Mor Fasulye dedi: Ark'ı Epic vermişti keşke o zaman alsaydınız. Bunların arasında arkadaşında varsa kesinlikle portal 2, arkadaşın yoksa portal 2 veya Half-Life. Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi hatırladım Ark'ı Epic'ten almıştım. Hatırlattığınız için sağ olun, az kalsın tekardan alıyordum. Mor Fasulye dedi: Ark'ı Epic vermişti keşke o zaman alsaydınız. Bunların arasında arkadaşında varsa kesinlikle portal 2, arkadaşın yoksa portal 2 veya Half-Life. Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi hatırladım Ark'ı Epic'ten almıştım. Hatırlattığınız için sağ olun, az kalsın tekardan alıyordum.
Mor Fasulye dedi: Ark'ı Epic vermişti keşke o zaman alsaydınız. Bunların arasında arkadaşında varsa kesinlikle portal 2, arkadaşın yoksa portal 2 veya Half-Life. Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi hatırladım Ark'ı Epic'ten almıştım. Hatırlattığınız için sağ olun, az kalsın tekardan alıyordum. Mor Fasulye dedi: Ark'ı Epic vermişti keşke o zaman alsaydınız. Bunların arasında arkadaşında varsa kesinlikle portal 2, arkadaşın yoksa portal 2 veya Half-Life. Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi hatırladım Ark'ı Epic'ten almıştım. Hatırlattığınız için sağ olun, az kalsın tekardan alıyordum.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 1 Kasım 2020 #5 Y451 dedi: Evet, şimdi hatırladım Ark'ı Epic'ten almıştım. Hatırlattığınız için sağ olun, az kalsın tekardan alıyordum. Evet, şimdi hatırladım Ark'ı Epic'ten almıştım. Hatırlattığınız için sağ olun, az kalsın tekardan alıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer hepsini alabilirsiniz. Hepsi sağlam ve güzel oyunlardır.
Y451 dedi: Evet, şimdi hatırladım Ark'ı Epic'ten almıştım. Hatırlattığınız için sağ olun, az kalsın tekardan alıyordum. Evet, şimdi hatırladım Ark'ı Epic'ten almıştım. Hatırlattığınız için sağ olun, az kalsın tekardan alıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer hepsini alabilirsiniz. Hepsi sağlam ve güzel oyunlardır.
Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #6 PustiPowerV2 dedi: Hocam diğer hepsini alabilirsiniz. Hepsi sağlam ve güzel oyunlardır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama, 21 TL cüzdanımda bulunmakta
PustiPowerV2 dedi: Hocam diğer hepsini alabilirsiniz. Hepsi sağlam ve güzel oyunlardır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama, 21 TL cüzdanımda bulunmakta
Tokmak Sallayan Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 87 Çözümler 1 1 Kasım 2020 #7 Portal 2 ve Half-Life ı ölmeden önce oynamanızı tavsiye ederim.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 1 Kasım 2020 #8 Y451 dedi: Evet hocam ama, 21 TL cüzdanımda bulunmakta Genişletmek için tıkla... Hocam kasa falan satarak 2 TL kazanabilirseniz bütün oyunları alabilirsiniz.
Y451 dedi: Evet hocam ama, 21 TL cüzdanımda bulunmakta Genişletmek için tıkla... Hocam kasa falan satarak 2 TL kazanabilirseniz bütün oyunları alabilirsiniz.
Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #9 PustiPowerV2 dedi: Hocam kasa falan satarak 2 TL kazanabilirseniz bütün oyunları alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki, satılmazsa hangi oyunları önerirsiniz?
PustiPowerV2 dedi: Hocam kasa falan satarak 2 TL kazanabilirseniz bütün oyunları alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki, satılmazsa hangi oyunları önerirsiniz?