Half Life kesin alın. Stardew Valley'de güzeldir. Diğerlerini bilmiyorum.Merhaba, listemdeki oyunlar bunlar. Sizce hangisini veya hangilerini almalıyım?
Aynı zamanda Arma 3, oyunu da var.
Eki Görüntüle 722066
Ark'ı Epic vermişti keşke o zaman alsaydınız. Bunların arasında arkadaşında varsa kesinlikle portal 2, arkadaşın yoksa portal 2 veya Half-Life.
Ark'ı Epic vermişti keşke o zaman alsaydınız. Bunların arasında arkadaşında varsa kesinlikle portal 2, arkadaşın yoksa portal 2 veya Half-Life.
Hocam diğer hepsini alabilirsiniz. Hepsi sağlam ve güzel oyunlardır.Evet, şimdi hatırladım Ark'ı Epic'ten almıştım. Hatırlattığınız için sağ olun, az kalsın tekardan alıyordum.
Evet, şimdi hatırladım Ark'ı Epic'ten almıştım. Hatırlattığınız için sağ olun, az kalsın tekardan alıyordum.
Evet hocam ama, 21 TL cüzdanımda bulunmaktaHocam diğer hepsini alabilirsiniz. Hepsi sağlam ve güzel oyunlardır.
Hocam kasa falan satarak 2 TL kazanabilirseniz bütün oyunları alabilirsiniz.Evet hocam ama, 21 TL cüzdanımda bulunmakta
Peki, satılmazsa hangi oyunları önerirsiniz?Hocam kasa falan satarak 2 TL kazanabilirseniz bütün oyunları alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.