Portal alınır mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
1 ve 2 toplam 40TL'ye geliyormuş. Alınır mı? İyi bir oyun değilse 40TL sorun değil de kütüphanemde doluluk yapan oyunlara girmesin sonra.

1 ve 2 toplam 40TL'ye geliyormuş. Alınır mı? İyi bir oyun değilse 40TL sorun değil de kütüphanemde doluluk yapan oyunlara girmesin sonra.

Alınır ama bence arkadasla oynanması gerekiyor beni tek oynayınca cok sarmamıştı.

1. oyunu DLC gibi, çok kısa, ama sıkıcıda değil. 2. Oyunu ortalama 15 saatlik bir oynanışı var, hikayesi anlamaya çalışırsan anlarsın, hikayeyi biraz garip anlatıyor. Bölüm tasarımları özgün, portal silahının kullanımı falan yeterince iyi.

Ben çok beğendim, alınır.

Alinir hocam, beni sarmisti biraz.

Teşekkürler hocam alacağım.

Alınır ama bence arkadasla oynanması gerekiyor beni tek oynayınca cok sarmamıştı.

Hocam gayet güzel oyun bir de arkadaşınız varsa daha iyi oluyor ama ikinizdede olmalı biliyorsundur zaten.

2. Oyunda Online varmış zaten arkadaşlarlada oynayacağız ama 1. Oyunda var mı çözemedim?

Hocam peki sizce sadece Portal 2 alsam bir eksiklik hisseder miyim yoksa portal 1'de alınıp oynanır mı?

Portal bir babadır bizim için, portaldır. Anlatmaya gerek yok da, millet kütüphanem dolsun, dolu gözüksün diye uğraşır sen tam tersi

Portal 1 de alınıp oynanır parasını hakeder ama, 2. oyun daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…