Portal alınır mı?

1 ve 2 toplam 40TL'ye geliyormuş. Alınır mı? İyi bir oyun değilse 40TL sorun değil de kütüphanemde doluluk yapan oyunlara girmesin sonra.

1. oyunu DLC gibi, çok kısa, ama sıkıcıda değil. 2. Oyunu ortalama 15 saatlik bir oynanışı var, hikayesi anlamaya çalışırsan anlarsın, hikayeyi biraz garip anlatıyor. Bölüm tasarımları özgün, portal silahının kullanımı falan yeterince iyi.

Ben çok beğendim, alınır.

Alinir hocam, beni sarmisti biraz.

Teşekkürler hocam alacağım.

Alınır ama bence arkadasla oynanması gerekiyor beni tek oynayınca cok sarmamıştı.

Hocam gayet güzel oyun bir de arkadaşınız varsa daha iyi oluyor ama ikinizdede olmalı biliyorsundur zaten.

2. Oyunda Online varmış zaten arkadaşlarlada oynayacağız ama 1. Oyunda var mı çözemedim?

1. oyunu DLC gibi, çok kısa, ama sıkıcıda değil. 2. Oyunu ortalama 15 saatlik bir oynanışı var, hikayesi anlamaya çalışırsan anlarsın, hikayeyi biraz garip anlatıyor. Bölüm tasarımları özgün, portal silahının kullanımı falan yeterince iyi.

Hocam peki sizce sadece Portal 2 alsam bir eksiklik hisseder miyim yoksa portal 1'de alınıp oynanır mı?

Teşekkürler hocam alacağım.

2. oyunda Online varmış zaten arkadaşlarlada oynayacağız ama 1. oyunda var mı çözemedim?

Hocam peki sizce sadece Portal 2 alsam bir eksiklik hisseder miyim yoksa portal 1'de alınıp oynanır mı?

Portal 1 de alınıp oynanır parasını hakeder ama, 2. oyun daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı