scofields Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i7 12700h(4.9ghz RTX3060(6GB) 16GB(4900MHZ) 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek serbest 11 Şubat 2023 #1 RAM 16GB Ekran kartı RTX3060(laptop) Anakart ? İşlemci i7 12700h Sadece oyuna girince böyle oluyor, oyundan çıkınca gidiyor. Bütün oyunlarda böyle. Kare ateş etme tuşuna basınca beyaz oluyor.
Sadece oyuna girince böyle oluyor, oyundan çıkınca gidiyor. Bütün oyunlarda böyle. Kare ateş etme tuşuna basınca beyaz oluyor.
Çözüm Emiko7 11 Şubat 2023 scofields dedi: Eki Görüntüle 1664703 Sadece oyuna girince böyle oluyor, oyundan çıkınca gidiyor. Bütün oyunlarda böyle. Kare ateş etme tuşuna basınca beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu oyun içi Nvidia ayarlarından kapanıyordu ama ALT+Z menüsünden o ayarı bulabilirsem hemen yazıcam.
scofields dedi: Eki Görüntüle 1664703 Sadece oyuna girince böyle oluyor, oyundan çıkınca gidiyor. Bütün oyunlarda böyle. Kare ateş etme tuşuna basınca beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu oyun içi Nvidia ayarlarından kapanıyordu ama ALT+Z menüsünden o ayarı bulabilirsem hemen yazıcam.
Nobody_TR Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 319 Çözümler 3 Yer Black Mesa, New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 scofields dedi: Eki Görüntüle 1664703 Sadece oyuna girince böyle oluyor, oyundan çıkınca gidiyor. Bütün oyunlarda böyle. Kare ateş etme tuşuna basınca beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Portal'la alakalı değildir hocam o reboot(yeniden başlatma) denediniz mi? Artı 0 Eksi
scofields dedi: Eki Görüntüle 1664703 Sadece oyuna girince böyle oluyor, oyundan çıkınca gidiyor. Bütün oyunlarda böyle. Kare ateş etme tuşuna basınca beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Portal'la alakalı değildir hocam o reboot(yeniden başlatma) denediniz mi?
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.071 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Şubat 2023 #3 scofields dedi: Eki Görüntüle 1664703 Sadece oyuna girince böyle oluyor, oyundan çıkınca gidiyor. Bütün oyunlarda böyle. Kare ateş etme tuşuna basınca beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu oyun içi Nvidia ayarlarından kapanıyordu ama ALT+Z menüsünden o ayarı bulabilirsem hemen yazıcam. Artı 1 Eksi Çözüm
scofields dedi: Eki Görüntüle 1664703 Sadece oyuna girince böyle oluyor, oyundan çıkınca gidiyor. Bütün oyunlarda böyle. Kare ateş etme tuşuna basınca beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu oyun içi Nvidia ayarlarından kapanıyordu ama ALT+Z menüsünden o ayarı bulabilirsem hemen yazıcam.
KS KS scofields Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i7 12700h(4.9ghz RTX3060(6GB) 16GB(4900MHZ) 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek serbest 11 Şubat 2023 #4 Nobody_TR dedi: Portal'la alakalı değildir hocam o reboot(yeniden başlatma) denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Emiko7 dedi: Bu oyun içi NVIDIA ayarlarından kapanıyordu ama alt+Z menüsünden o ayarı bulabilirsem hemen yazacağım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum. Emiko7 dedi: Bu oyun içi NVIDIA ayarlarından kapanıyordu ama alt+Z menüsünden o ayarı bulabilirsem hemen yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam baktım performans izleme diye bir şeymiş teşekkürler dediğiniz için. Artı 0 Eksi
Nobody_TR dedi: Portal'la alakalı değildir hocam o reboot(yeniden başlatma) denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Emiko7 dedi: Bu oyun içi NVIDIA ayarlarından kapanıyordu ama alt+Z menüsünden o ayarı bulabilirsem hemen yazacağım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum. Emiko7 dedi: Bu oyun içi NVIDIA ayarlarından kapanıyordu ama alt+Z menüsünden o ayarı bulabilirsem hemen yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam baktım performans izleme diye bir şeymiş teşekkürler dediğiniz için.
Emiko7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.071 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Şubat 2023 #5 scofields dedi: Denedim olmadı. Bekliyorum. Hocam tamam baktım performans izleme diye bir şeymiş teşekkürler dediğiniz için. Genişletmek için tıkla... Bende performans izleme diye hatırlıyordum ama emin olmadığım için yazmamıştım. Artı 0 Eksi
scofields dedi: Denedim olmadı. Bekliyorum. Hocam tamam baktım performans izleme diye bir şeymiş teşekkürler dediğiniz için. Genişletmek için tıkla... Bende performans izleme diye hatırlıyordum ama emin olmadığım için yazmamıştım.