Portfolyo sitesi nasıldır?

• Konuyu başlatan Shrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 709
Öncelikle neden Next.js diye sorayım. Yetenek puanlama kısmının görünürlüğü pek iyi değil. Boş çubuk rengini başka bir şey yapın çünkü arka plan rengi ile çok çakışıyor. Şu 3 çubuklu menü, drawer mı oluyor burger menu mü oluyor ondan başka bir sayfa seçilince açık kalıyor, kendisini kapatması lazım. RPG games yazan yer de büyük harf hepsi ve ikonu yok. Gerisi güzel olmuş tebrikler.

Öncelikle neden Next.js diye sorayım. Yetenek puanlama kısmının görünürlüğü pek iyi değil. Boş çubuk rengini başka bir şey yapın çünkü arka plan rengi ile çok çakışıyor. Şu 3 çubuklu menü, drawer mı oluyor burger menu mü oluyor ondan başka bir sayfa seçilince açık kalıyor, kendisini kapatması lazım. RPG Games yazan yer de büyük harf hepsi ve ikonu yok. Gerisi güzel olmuş tebrikler.

RPG Games kısmını test için koymuştum unutmuşum. Burger menüyü fixliyorum hemen. Teşekkürler.

Öncelikle neden Next.js diye sorayım. Yetenek puanlama kısmının görünürlüğü pek iyi değil. Boş çubuk rengini başka bir şey yapın çünkü arka plan rengi ile çok çakışıyor. Şu 3 çubuklu menü, drawer mı oluyor burger menu mü oluyor ondan başka bir sayfa seçilince açık kalıyor, kendisini kapatması lazım. RPG games yazan yer de büyük harf hepsi ve ikonu yok. Gerisi güzel olmuş tebrikler.
Next.js tercih etmemin 2 sebebi var. İlki şuan aktif olarak öğreniyor olmam. İkinci sebebi ise SSR ve hızı React kullanarak performans puanını 100 yapamıyordum.

Eline sağlık baya guzel.
Teşekkürler.

Hero kısmındaki 3D modeli sürüklenebilir değil de scroll hareketi ile animasyonlu yapabilirsiniz. Yetenek puanlama olayını iptal edin, tamamen gereksiz. Bilgili olduğunuz teknolojileri direkt sıralayabilirsiniz. Onun dışında kontrast, renk şeması ve tasarımı beğendim. Elinize sağlık.

Hero kısmındaki 3D modeli sürüklenebilir değil de scroll hareketi ile animasyonlu yapabilirsiniz. Yetenek puanlama olayını iptal edin, tamamen gereksiz. Bilgili olduğunuz teknolojileri direkt sıralayabilirsiniz. Onun dışında kontrast, renk şeması ve tasarımı beğendim. Elinize sağlık.
Teşekkürler yetenek kısmını kaldırıp öyle yapacağım.

Selam. Bence navbar'ı silebilirsin. İçeriği de tam ortaya getirirsen daha iyi görüntü çıkar. Ayrıca "skills"'in gradient'i kötü olmuş belli olmuyor. Onun dışında sade ve güzel bence.

Screenshot_3.png

Header'daki glass efekti güzel olmuş. Three.js ile yaptığını tahmin ettiğim logo'yu beyaz yapıp siyah stroke verebilirsin daha güzel olur.

1682030752570.png

Ayrıca bu kısımdaki yazı ve resimler, progress bar'ın soluna yaslarsan daha güzel olur diye düşünüyorum. Genel olarak güzel, eline sağlık.

Header'daki glass efekti güzel olmuş. Three.js ile yaptığını tahmin ettiğim logo'yu beyaz yapıp siyah stroke verebilirsin daha güzel olur.

Eki Görüntüle 1748686
Ayrıca bu kısımdaki yazı ve resimler, progress bar'ın soluna yaslarsan daha güzel olur diye düşünüyorum. Genel olarak güzel, eline sağlık.
Skills kısmını tamamen değiştireceğim. Logoyu blender ile yaptım Three.js ile siteye ekledim rengini düzenleyebilirim. Teşekkürler öneriler için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı