POS cihazı entegrasyonu nasıl yapılır?

snowlord

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Restoran ve kafeler için QR menü, masada sipariş, admin-garson-mufak panellerini detaylı bir şekilde yaptım ama bir yerde tıkandım. Sitem vs. her şey hazır. Sanırım bu tür sistemlerin POS cihazı ile entegre çalışması gerekiyormuş. Benim sistemim MySQL veritabanını kullanıyor yani hostingte kaydediyor bilgileri. Ben bu sisteme POS cihazını nasıl entegre edebilirim? Hiçbir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Restoran ve kafeler için QR menü, masada sipariş, admin-garson-mufak panellerini detaylı bir şekilde yaptım ama bir yerde tıkandım. Sitem vs. her şey hazır. Sanırım bu tür sistemlerin POS cihazı ile entegre çalışması gerekiyormuş. Benim sistemim MySQL veritabanını kullanıyor yani hostingte kaydediyor bilgileri. Ben bu sisteme POS cihazını nasıl entegre edebilirim? Hiçbir fikrim yok.
POS cihazı entegresi derken? QR menü adı üstünde menüdür. Menüdeki fiyatları POS cihazına mı aktarmak istiyorsunuz anlık olarak?

Entegratör firma kullanacaksın. Hugin, Beko veya Ingenico gibi markaların GMP3 Entegrasyon Kütüphanesini satın alman veya buna sahip ara yazılım firmalarıyla anlaşman lazım. Benim bildiğim yöntem bu farklı öneriler de gelir.

Entegratör firma kullanacaksın. Hugin, Beko veya ıngenico gibi markaların gmp3 entegrasyon kütüphanesini satın alman veya buna sahip ara yazılım firmalarıyla anlaşman lazım. Benim bildiğim yöntem bu farklı öneriler de gelir.

Hocam POS cihazları benim bildiğim kadarıyla Ethernet üzerinden sağlıyorlar bu protokolü. Yani muhasabe/kafe yazılımlar POS cihazları ile birbirilerine istek yolluyorlar. Benim sistem hosting üzerinden yani bulut sistem MySQL üzerine depolanıyor ve backend PHP. Bu protokolü nasıl yapacağım? Söylediğiniz ara yazılım firmalarını bulmak için ne yapmam gerekiyor? İnanın kodlama bilgim var ama POS olayına ilk defa giriyorum.

POS cihazı entegresi derken? QR menü adı üstünde menüdür. Menüdeki fiyatları POS cihazına mı aktarmak istiyorsunuz anlık olarak?

Hocam Yemeksepeti'nin kafede masa versiyonunu düşünün. Okuttuğunuzda garsonu ortadan kaldırarak müşteri siparişlerini kendi veriyor.

Bu kısımda tıkandım maalesef. Hiç bilgisi olan bir arkadaş yok mu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı