M Melih5 Femtopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #11 Güvenli modda denermisiniz?
Charcher Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #12 hhydraa dedi: Oww One öyle. Genişletmek için tıkla... Galiba çok kötü galiba değil direk çok kötü. Melih5 dedi: Güvenli modda dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O nedir bilmiyorum.
hhydraa dedi: Oww One öyle. Genişletmek için tıkla... Galiba çok kötü galiba değil direk çok kötü. Melih5 dedi: Güvenli modda dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O nedir bilmiyorum.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #13 Şimdi girin taramaya ve. Çizdğim alan daha büyük olmalı ve orada o çıkan virüsler olmalı orada sil diye bir seçenek olmalı. Charcher dedi: Galiba çok kötü galiba değil direk çok kötü. O nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda ne indirdiniz siz, yukardada gösterdiğim işlemleri yapın olmazsa farklı bir yol düşüneceğim.
Şimdi girin taramaya ve. Çizdğim alan daha büyük olmalı ve orada o çıkan virüsler olmalı orada sil diye bir seçenek olmalı. Charcher dedi: Galiba çok kötü galiba değil direk çok kötü. O nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda ne indirdiniz siz, yukardada gösterdiğim işlemleri yapın olmazsa farklı bir yol düşüneceğim.
Charcher Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #14 hhydraa dedi: Eki Görüntüle 1503932 Şimdi girin taramaya ve. Eki Görüntüle 1503934 Çizdğim alan daha büyük olmalı ve orada o çıkan virüsler olmalı orada sil diye bir seçenek olmalı. Yakın zamanda ne indirdiniz siz, yukarıdada gösterdiğim işlemleri yapın olmazsa farklı bir yol düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Maalesef orada hiçbir şey çıkmıyor. Dosya Ekleri resim_2022-09-01_235933501.png 36,1 KB · Görüntüleme: 47
hhydraa dedi: Eki Görüntüle 1503932 Şimdi girin taramaya ve. Eki Görüntüle 1503934 Çizdğim alan daha büyük olmalı ve orada o çıkan virüsler olmalı orada sil diye bir seçenek olmalı. Yakın zamanda ne indirdiniz siz, yukarıdada gösterdiğim işlemleri yapın olmazsa farklı bir yol düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Maalesef orada hiçbir şey çıkmıyor.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #15 Nasıl bir şey ise Kaspersky bile yetmiyor gerçekten ne indirdiniz oda çok önemli. Güvenlik açığı taraması yaptınız mı?
Nasıl bir şey ise Kaspersky bile yetmiyor gerçekten ne indirdiniz oda çok önemli. Güvenlik açığı taraması yaptınız mı?
Charcher Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #16 hhydraa dedi: Nasıl bir şey ise Kaspersky bile yetmiyor gerçekten ne indirdiniz oda çok önemli. Genişletmek için tıkla... Valorant oynuyorum ve karşıma bir skinchanger videosu geldi bayağı da izlenmişti ona güvendim büyük ihtimalle ondan kaptı çünkü başka bir şey indirmedim yakın zamanda.
hhydraa dedi: Nasıl bir şey ise Kaspersky bile yetmiyor gerçekten ne indirdiniz oda çok önemli. Genişletmek için tıkla... Valorant oynuyorum ve karşıma bir skinchanger videosu geldi bayağı da izlenmişti ona güvendim büyük ihtimalle ondan kaptı çünkü başka bir şey indirmedim yakın zamanda.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #17 Aslında dosyayı inceleyip yardım etmeye çalışmam lazım anca Kaspersky dayanmıyor o yüzden inceleyemiyorumda. Umarım virüs BIOS'a bulaşmamıştır. O günlik duvarı kırmız mıdır?
Aslında dosyayı inceleyip yardım etmeye çalışmam lazım anca Kaspersky dayanmıyor o yüzden inceleyemiyorumda. Umarım virüs BIOS'a bulaşmamıştır. O günlik duvarı kırmız mıdır?
Charcher Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #18 hhydraa dedi: Aslında dosyayı inceleyip yardım etmeye çalışmam lazım anca Kaspersky dayanmıyor o yüzden inceleyemiyorumda. Umarım virüs BIOS'a bulaşmamıştır. Genişletmek için tıkla... Peki ya BIOS'a da bulaştı ise o zaman ne olacak. hhydraa dedi: Aslında dosyayı inceleyip yardım etmeye çalışmam lazım anca Kaspersky dayanmıyor o yüzden inceleyemiyorumda. Umarım virüs BIOS'a bulaşmamıştır. O günlik duvarı kırmız mıdır? Eki Görüntüle 1503949 Genişletmek için tıkla... Hayır yeşil.
hhydraa dedi: Aslında dosyayı inceleyip yardım etmeye çalışmam lazım anca Kaspersky dayanmıyor o yüzden inceleyemiyorumda. Umarım virüs BIOS'a bulaşmamıştır. Genişletmek için tıkla... Peki ya BIOS'a da bulaştı ise o zaman ne olacak. hhydraa dedi: Aslında dosyayı inceleyip yardım etmeye çalışmam lazım anca Kaspersky dayanmıyor o yüzden inceleyemiyorumda. Umarım virüs BIOS'a bulaşmamıştır. O günlik duvarı kırmız mıdır? Eki Görüntüle 1503949 Genişletmek için tıkla... Hayır yeşil.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #19 Charcher dedi: Peki ya BIOS'a da bulaştı ise o zaman ne olacak. Genişletmek için tıkla... Ya BIOS değişecek ya da en kötü ihtimal çöp olması(çok zor ama gördüğüme görede çok güçlü bir virüs)
Charcher dedi: Peki ya BIOS'a da bulaştı ise o zaman ne olacak. Genişletmek için tıkla... Ya BIOS değişecek ya da en kötü ihtimal çöp olması(çok zor ama gördüğüme görede çok güçlü bir virüs)
Charcher Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #20 hhydraa dedi: Nasıl bir şey ise Kaspersky bile yetmiyor gerçekten ne indirdiniz oda çok önemli. Güvenlik açığı taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Güvenlik açığı taraması da yaptım o da temizdi.
hhydraa dedi: Nasıl bir şey ise Kaspersky bile yetmiyor gerçekten ne indirdiniz oda çok önemli. Güvenlik açığı taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Güvenlik açığı taraması da yaptım o da temizdi.