PossibleHostsFileHijack tehditi kaldırılamıyor

Temiz format öneririm. Bazı virüsler silinmiyor bir kere yüklendi mi. Bundan sonra hep Kaspersky kullanmanızı öneririm.

Temiz format öneririm. Bazı virüsler silinmiyor bir kere yüklendi mi? Bundan sonra hep Kaspersky kullanmanızı öneririm.

Hocam lütfen iyice mesajlarımızı okuduktan sonra format atın deyin lütfen

Attığınız linke baktım ama bir şey anlamadım yeniden başlatıp F8'e bastım ama hiçbir şey olmadı biraz daha detaylı anlatır mısınız?

Bu linkten Microsoft çalışanın tüm yorumlarını iyice okuyun.

Şu anda o yorumdaki atılan linkteki uygulamayı indirdim ve tam tarama yapıyorum bittikten sonra host temizleme işlemine geçeceğim

Bu arada ben hala güvenli moda geçiş yapamadım nasıl yapcağım detaylı anlatır mısınız? Olmadı F8'e basınca

Tamamdır dikkatli davranın sistem dosyalarını virüs gibi gösterebilir o yüzden örneğin.
Svchost nedir diye aratın mesela bunu aratmayında

Birde buna bakın güvenli moda girmek için zamanını ayarlayamamışsınız galiba ondan açılmamış.

Bu arada sorun çözülürse son mesajlarımdan birini çözüm yaparsanız sevinirim yeniyim ve gelişmek istiyorum ve daha fazla yardım yapmak istiyorum

Hocam virüs deyip geçmeyin bu arkadaşa bulaşan sistem dosyalarını bozuyor ve yapışıyor bulaşma riski var.

Haklısınız hocam, virüs silindikten sonra CMD üzerinden SFC /scannow yazarak dosyaları tarayabilirsiniz ayrıca.

Haklısınız hocam, virüs silindikten sonra CMD üzerinden SFC /scannow yazarak dosyaları tarayabilirsiniz ayrıca.

Aynen hocam, ama biz yine de garantiye alıyoruz Kaspersky ile taratmak en iyisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…