teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 2 Eylül 2022 #31 Temiz format öneririm. Bazı virüsler silinmiyor bir kere yüklendi mi. Bundan sonra hep Kaspersky kullanmanızı öneririm.
Temiz format öneririm. Bazı virüsler silinmiyor bir kere yüklendi mi. Bundan sonra hep Kaspersky kullanmanızı öneririm.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #32 teknoman dedi: Temiz format öneririm. Bazı virüsler silinmiyor bir kere yüklendi mi? Bundan sonra hep Kaspersky kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen iyice mesajlarımızı okuduktan sonra format atın deyin lütfen
teknoman dedi: Temiz format öneririm. Bazı virüsler silinmiyor bir kere yüklendi mi? Bundan sonra hep Kaspersky kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen iyice mesajlarımızı okuduktan sonra format atın deyin lütfen
Charcher Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #33 Attığınız linke baktım ama bir şey anlamadım yeniden başlatıp F8'e bastım ama hiçbir şey olmadı biraz daha detaylı anlatır mısınız?
Attığınız linke baktım ama bir şey anlamadım yeniden başlatıp F8'e bastım ama hiçbir şey olmadı biraz daha detaylı anlatır mısınız?
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #34 Bu linkten Microsoft çalışanın tüm yorumlarını iyice okuyun.
Charcher Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #35 hhydraa dedi: Bu linkten Microsoft çalışanın tüm yorumlarını iyice okuyun. Genişletmek için tıkla... Şu anda o yorumdaki atılan linkteki uygulamayı indirdim ve tam tarama yapıyorum bittikten sonra host temizleme işlemine geçeceğim Bu arada ben hala güvenli moda geçiş yapamadım nasıl yapcağım detaylı anlatır mısınız? Olmadı F8'e basınca
hhydraa dedi: Bu linkten Microsoft çalışanın tüm yorumlarını iyice okuyun. Genişletmek için tıkla... Şu anda o yorumdaki atılan linkteki uygulamayı indirdim ve tam tarama yapıyorum bittikten sonra host temizleme işlemine geçeceğim Bu arada ben hala güvenli moda geçiş yapamadım nasıl yapcağım detaylı anlatır mısınız? Olmadı F8'e basınca
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #36 Tamamdır dikkatli davranın sistem dosyalarını virüs gibi gösterebilir o yüzden örneğin. Svchost nedir diye aratın mesela bunu aratmayında Birde buna bakın güvenli moda girmek için zamanını ayarlayamamışsınız galiba ondan açılmamış. Bu arada sorun çözülürse son mesajlarımdan birini çözüm yaparsanız sevinirim yeniyim ve gelişmek istiyorum ve daha fazla yardım yapmak istiyorum
Tamamdır dikkatli davranın sistem dosyalarını virüs gibi gösterebilir o yüzden örneğin. Svchost nedir diye aratın mesela bunu aratmayında Birde buna bakın güvenli moda girmek için zamanını ayarlayamamışsınız galiba ondan açılmamış. Bu arada sorun çözülürse son mesajlarımdan birini çözüm yaparsanız sevinirim yeniyim ve gelişmek istiyorum ve daha fazla yardım yapmak istiyorum
M Melih5 Femtopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #37 Charcher dedi: Peki ya BIOS'a da bulaştı ise o zaman ne olacak. Genişletmek için tıkla... BIOS'a buluşacağını zannetmiyorum hocam.
Charcher dedi: Peki ya BIOS'a da bulaştı ise o zaman ne olacak. Genişletmek için tıkla... BIOS'a buluşacağını zannetmiyorum hocam.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #38 Melih5 dedi: BIOS'a buluşacağını zannetmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs deyip geçmeyin bu arkadaşa bulaşan sistem dosyalarını bozuyor ve yapışıyor bulaşma riski var.
Melih5 dedi: BIOS'a buluşacağını zannetmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs deyip geçmeyin bu arkadaşa bulaşan sistem dosyalarını bozuyor ve yapışıyor bulaşma riski var.
M Melih5 Femtopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #39 hhydraa dedi: Hocam virüs deyip geçmeyin bu arkadaşa bulaşan sistem dosyalarını bozuyor ve yapışıyor bulaşma riski var. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, virüs silindikten sonra CMD üzerinden SFC /scannow yazarak dosyaları tarayabilirsiniz ayrıca.
hhydraa dedi: Hocam virüs deyip geçmeyin bu arkadaşa bulaşan sistem dosyalarını bozuyor ve yapışıyor bulaşma riski var. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, virüs silindikten sonra CMD üzerinden SFC /scannow yazarak dosyaları tarayabilirsiniz ayrıca.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #40 Melih5 dedi: Haklısınız hocam, virüs silindikten sonra CMD üzerinden SFC /scannow yazarak dosyaları tarayabilirsiniz ayrıca. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, ama biz yine de garantiye alıyoruz Kaspersky ile taratmak en iyisidir.
Melih5 dedi: Haklısınız hocam, virüs silindikten sonra CMD üzerinden SFC /scannow yazarak dosyaları tarayabilirsiniz ayrıca. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, ama biz yine de garantiye alıyoruz Kaspersky ile taratmak en iyisidir.