- Makaleler
- 3
Eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
TeşekkürlerÇok başarılı, çok hoş. Eline sağlık dostum. Duvar kağıtları klasörüme indirdim bile.![]()
Teşekkürler hocam bu yönden düşünmemiştim. Ekledim güzel gözüktü bende kaldırma gereği duymadım.Çok güzel olmuş eline sağlık. Ancak tutarsızlık var gibi. Binaları çimenler sarmış, yani çok uzun bir süre geçmiş insanlardan, ancak binalardan duman çıkıyor hala. Mantıklı gelmedi.
Zaten postapokaliptik denince akla ilk gelen öğelerden ikisi de. Bir arada biraz sıkıntılı geldi bana sadece ama. Görsellik olarak sıkıntı yok, çok güzel.Teşekkürler hocam bu yönden düşünmemiştim. Ekledim
Teşekkür ederim dostum.Ben beğendim güzel duruyor. Sadece sağ taraftaki arabaların gölgesi fazla gibi fakat dert değil. Emeğine sağlık dostum.
![]()
Fotograftaki abi yakmis olabilir, bence dusununce mantikli geliyor. Belki bir kacis yolu aramistir ve kendini belli etmeye calisiyordur.Çok güzel olmuş eline sağlık. Ancak tutarsızlık var gibi. Binaları çimenler sarmış, yani çok uzun bir süre geçmiş insanlardan, ancak binalardan duman çıkıyor hala. Mantıklı gelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.