Posterim nasıl olmuş?

Hocam hangi programı kullandınız? Aşırı iyi olmuş.

Yazılar rastgele yerlere yerleştirilmiş gibi, onların yerlerini ve boyutlarını düzenlerseniz gayet güzel bir poster olmuş.

Güzel olmuş. Elinize sağlık. Bence posterdeki kişinin renkli fotosu yerine posterle uyumlu olması için foto siyah-beyaz yapılabilir.

Kesinle kade'ye katılıyorum referansları yakalayarak çok daha modernist bir tarza erişebilir ve daha dinamik tasarımlar ortaya çıkarabilirsin oldukça başarılı tebrikler.

Desargues teoremi'ne atıfta bulunarak şu resmi afişin arka planına uyarlayıp koyarsan güzel olur. Umarım demek istediğimi anlarsın.

Bir grafiker olarak çok beğendim, ellerine sağlık dostum, hata olarak değil de gözden kaçmış olabileceğini düşündüğüm birkaç alan var, onları düzeltirsen çok daha kusursuz bir içerik çıkacaktır, bunları düzelttiğinde gerek baskı sırasında gerek farklı cihaz ve platformlardaki ön izlemelerinde yaptığın işe çok daha yakın sonuçlar alabilirsin, tekrardan ellerine sağlık.

Yorumlarınız için teşekkürler. Hocam sizle aynı düşünmüyor beğenmedi ödevi

Hocam hangi programı kullandınız? Aşırı iyi olmuş.
Canva Photoshop karışık kullandım.

Bu görseli kullandığım için biraz sıkıntı yaşadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…