PotPlayer Güzel Ayar Önerisi

tembelterazi

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır PotPlayer kullanıyorum çok da memnunum fakat araştırıyorum şu sıralar birçok filtreden bahsedilmiş işte madVR ve lav filter ile kullan şununla kullan, bununla kullan diye iyice kafam karıştı. Neyi nereden indirmek lazım, nasıl yapmak lazım acaba? Bir de benim ekran kartı Intel HD 630ü Intel'e göre de sanırım kodek varmış, ben H265 videolar için QuickSync'yi seçince video oynatılamıyor bile.

@Arda Dayıoğlu
@Arda Dayıoğlu hocam hala daha yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi eklemek istediğim birkaç husus daha var. Gladiator, Alien gibi filmlerin 2160p UHD versiyonlarını indirdim. Nvidia CUDA filtresiyle görüntü değişiyor, insanların suratı mavi falan oluyor yani bu filtre bu kaliteyi desteklemiyor belli. Yerleşik ffmpeg'yi seçtiğim zaman HDR butonu aktifse görüntü baya karanlıklaşıyor anlamadım, bir de H/W butonu var hardware çözücü sanırım bu aktif olması mı lazım mı değil mi bilmiyorum. Her neyse bu 2160p'li filmlerde yerleşik ffmpeg filtresiyle birlikte arada sırada hafif kasmalar oluyor. Bu tarz kaliteli filmler ya da genel olarak H265 filmler için ne yapmalıyım hocam, kasma vs de olmaması için? Lavfilter madVR falan işe yarar mı, nasıl kullanacağımı bilmiyorum da gerçi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı