Temelde bu model SAMA Platinium olması gerek.
Sama Forza FTX Platinum modeli.Temelde bu model SAMA Platinium olması gerek.
Bu iyi değil. Sohoo üretiyor bunları. Çok kötü ve kalitesizler.https://www.hepsiburada.com/gamepow...anli-power-supply-guc-kaynagi-p-hbv00000pr4r7 Birde bu var yorumlarinin iyi olmasina ayri sasirdim.
Boş yapmaya sevam ederseniz rapor edeceğim. ''Alma gibi bir niyetim yok'' diye kocaman yazıyor orada. Ayrıca PSU'nun da SAMA Platinum altyapısını kullandığını öğrendim. Powerboost'un PSU'larını önerenlere tavrım sizin gibi olurdu ama durum ortada.Kardeşim bilinen markalardan almalısın diyoruz işte. Power Boost olsun olmasın.
Kaynağı nedir?İçi SAMA ile aynı değil büyük ihtimalle mesela Everest Forza Gold modeli ile SAMA Gold arasında farklılıklar var.
Konuyu bularsam atacağım. İçinde olan en basiti kapasitorleri farklı.Kaynağı nedir?
Sama markasının Türkiye Distrübütörü gibi bir şey Segment Bilgisayar. Rampage markası adı altında satıyor bunları. LTT bile PSU Tier List'e Rampage markası adı altında koyduysa fark yok diye düşünüyorum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.