Hocam bütçem tahmini 700 TL civarlarında. Eğer bunun alıcısını bulursam 800-900'e kadar çıkabilirim. Çok bütçem olmadığından dolayı sıfır almak pek yok kafamda. İkinci el sağlam SHP V2, VS650 vs. arıyorum.
çok sağ olun hocam. PSU kablolarını takmak çok sorun oluyor mu ya, kablolarla aram bozuk, ne zaman düzeltmek istesem daha da düzeni bozuluyor birbirine karışıyor
çok sağ olun hocam. PSU kablolarını takmak çok sorun oluyor mu ya, kablolarla aram bozuk, ne zaman düzeltmek istesem daha da düzeni bozuluyor birbirine karışıyor
Oyunlarda sorun yaşamanın sebebi güç kaynağı kadar SU630 denen çöp SSD gibi duruyor. Google'da basit bir arama ile bu SSD'deki oyun performansının ne kadar kötü olduğunu öğrenebilirsin.
Hem SSD hem de güç kaynağına dikkat et mümkünse ikisini de değiştir ideal performans için.
Oyunlarda sorun yaşamanın sebebi güç kaynağından çok SU630 denen çöp SSD gibi duruyor. Google'da basit bir arama ile bu SSD'deki oyun performansın ne kadar kötü olduğunu öğrenebilirsin.
Sıkıntılı SSD attırabilir ama arkadaşın sorunu tabii ki öncelikle PSU gibi duruyor, sistemde yük artınca çöküyordur. Hazır el atmışken ondan da kurtulsun diye uyarayım dedim.
Sıkıntılı SSD attırabilir ama arkadaşın sorunu tabii ki öncelikle PSU gibi duruyor, sistemde yük artınca çöküyordur. Hazır el atmışken ondan da kurtulsun diye uyarayım dedim.
Hocam SSD’nin kötü olduğunu biliyorum ama shutdownın bu yüzden olabileceğini hiç düşünmedim. Bütçem olduğu zaman PSU yenilemek ve bi 8 GB daha takmaktı hedefim. Sizce SSD mi alayım RAM mi?
Forza,GTAV gibi oyunlar için harici bir HDD taktım bilgisayara, HDD’den açtığım zamanda da kapanıyor ne yazık ki.
Hocam SSD’nin kötü olduğunu biliyorum ama shutdownın bu yüzden olabileceğini hiç düşünmedim. Bütçem olduğu zaman PSU yenilemek ve bi 8 GB daha takmaktı hedefim. Sizce SSD mi alayım RAM mi?
RAM yüzünden resleme olasılığı düşük. En fazla bellek dolduğunda, dona dona oynarsınız o kadar. PSU'dan reslenir ama. Zaten 2 yıl olmuş, vadesi dolmuş o ünitenin.
Yine de akılda soru olmaması açısından OCCT programını indirip öyle bakın. Yine reslenirse anlayın ki yük altında PSU yetmiyor.