Arkadaşlar bu PSU var. Ekran kartım 3070.
Bunu besler mi patlar mı?
Model buTam modeli nedir PSU'nun? Sistem 450W'a yakin cekebilir. O PSU'yu o sistemle kullanma derim.
Şuanda 2060 kullanıyorum bir sorun yok 3070 takarsam ne olur ki idareten 2-3 haftaya değişicemModel bu
Ve psu öneriniz varmı bütce 2-3k arasıModel bu
Şuanda 2060 kullanıyorum bir sorun yok 3070 takarsam ne olur ki idareten 2-3 haftaya değişicem
12v kanalından 528W verebiliyor. Sistemde 400 - 450w civarı çeker. Yani yetmesi lazım. Ama değiştir kısa sürede. Buna bakabilirsin:Model bu
Şuanda 2060 kullanıyorum bir sorun yok 3070 takarsam ne olur ki idareten 2-3 haftaya değişicem
Ve psu öneriniz varmı bütce 2-3k arası
Şimdilik idare eder mi 1 aylık bütcem yok12v kanalından 528W verebiliyor. Sistemde 400 - 450w civarı çeker. Yani yetmesi lazım. Ama değiştir kısa sürede. Buna bakabilirsin:
Edebilir.Şimdilik idare eder mi 1 aylık bütcem yok
Bi sorun daha var corsair h100 alcamda anakart ile çakışırmı bide cou kablosuna çakışırmı merak ediyorum sipariş edicem ama çakışırmı diye aklımda bi sorun oluştuEdebilir.
Bilgim yok hocam. Ama çakışacağa benziyor.Bi sorun daha var corsair h100 alcamda anakart ile çakışırmı bide cou kablosuna çakışırmı merak ediyorum sipariş edicem ama çakışırmı diye aklımda bi sorun oluştu
Bi sorun daha var corsair h100 alcamda anakart ile çakışırmı bide cou kablosuna çakışırmı merak ediyorum sipariş edicem ama çakışırmı diye aklımda bi sorun oluştu
Kasam buBilgim yok hocam. Ama çakışacağa benziyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.