Power Boost FURY BST-ATX550WEU PSU'dan Tıkırtı Sesi Geliyor

ak41

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Fan kaynaklı hocam. Kontrol edin. Arkadaşımın dediği gibi yağ deliği varsa, yağlayıp deneyin. Bir ihtimalle balans da yapmış olabilir.

Psuyu çıkartmadım. Montaj hakkında o kadar bilgim yok. Ama temizledim kasanın içini açıp her yerini. Ve kasa altında PSU için bir toz filtresi var. Onu temizledim cidden Rahatlamama Challenge videolarindaki gibi bir şeydi. Yani işin özü baya tozlanmış temizleyince geçti. Bir ara bakıma götürmek lazım. Teşekkürler ikinize de. İyi akşamlar diliyorum.
Psuyu çıkartmadım. Montaj hakkında o kadar bilgim yok. Ama temizledim kasanın içini açıp her yerini. Ve kasa altında PSU için bir toz filtresi var. Onu temizledim cidden Rahatlamama Challenge videolarindaki gibi bir şeydi. Yani işin özü baya tozlanmış temizleyince geçti. Bir ara bakıma götürmek lazım. Teşekkürler ikinize de. İyi akşamlar diliyorum.
Maalesef tekrar başladı. Acaba bir bilgisayarcıya götürsem yağlayabilir mi? Ya da bu fan, ses dışında başka bir sorun yapar mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı