Power Boost güç kaynağıdan cızırtı geliyor

Crunchle

Femtopat
Ekran kartına yük binince ve ısınınca (genelde 75 dereceden sonra) PSU'dan cızırtı geliyor. Power Boost PSU kullanıyorum, bunun zaten herkes sıkıntılı olduğunu söylüyor. Şu an değiştirme şansım yok, hatta uzun bir süre yok. Sizce bu coil whine sorunu mudur, yoksa başka ciddi bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Coil whine olabilir de olmayabilir de. Technopat'ın bir videosu vardı "Güç kaynağı diye geldi, ekran kartı alıp gitti" diye. O videodaki PSU'da da cızırtı geliyordu ama bozuktu.
Orda kullandıkları programla test etmek istedim aslında ama biraz araştırdım kalitesiz marka PSU bu testte bozulabilir diyenler vardı hiç girmedim sonra.

Bütün sistem çöpe gitmeden garantiye gönderin.
Öyle bir şey olsa İtopya bunu karşılamaz mı? Onlar bana önerdi. Ben hatta iade istedim başta bazı parçalar sıkıntılı dedim, sizin personeliniz önerdi bunları bana dedim. Sistem toplandığı için iade alamayız dediler getirin bakalım. Ben de pandemi dönemi olduğu için giderse şimdi 1-1.5 ayda gelmez diye uğraşmadım. Sistem 4 aydır bende şu anda.

Öyle bir şey olsa İtopya bunu karşılamaz mı? Onlar bana önerdi. Ben hatta iade istedim başta bazı parçalar sıkıntılı dedim, sizin personeliniz önerdi bunları bana dedim. Sistem toplandığı için iade alamayız dediler getirin bakalım. Ben de pandemi dönemi olduğu için giderse şimdi 1-1.5 ayda gelmez diye uğraşmadım. Sistem 4 aydır bende şu anda.
Onu bilmiyorum. Ama yine de gönderin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı