Power Boost kasa alınır mı?

tumer3k

Centipat
Ben anlamadım insanların bu markayla alıp veremediği nedir ama şunu fark ettim ki Power Boost patlar diyen insanlar oldukça fazla. Bunu diyen çoğu insan büyük ihtimalle bu markayı denemedi bile. Herkes sürü psikolojisiyle bu ürünleri "linç" etmeye devam ediyor. Ben böyle bir kasa alacağım, fiyatı uygun. Sorun çıkarır mı acaba? Nedir insanların bu markayla alıp veremediği? Her alanın PSU'su mu patlıyor? Altı üstü bir güç kaynağı. Nedir insanların alıp veremediği?

Bu tip markalarin kasaları alinabilir. Ama malzeme kalitesi tartışılır. Ama iş güç kaynağına geldiğinde belki bir yılda rahmetli olur ya da bir baktınız ömürlük olmuş. Patlamadan çok sıkıntı yaşama ihtimaliniz yüksek olduğu için önermiyoruz. Güç kaynağı alacaksanız hugh Power, Corsair, Seasonic, gibi markalar alınabilir.

Ben anlamadım insanların bu markayla alıp veremediği nedir ama şunu fark ettim ki Power Boost patlar diyen insanlar oldukça fazla. Bunu diyen çoğu insan büyük ihtimalle bu markayı denemedi bile. Herkes sürü psikolojisiyle bu ürünleri "linç" etmeye devam ediyor. Ben böyle bir kasa alacağım, fiyatı uygun. Sorun çıkarır mı acaba? Nedir insanların bu markayla alıp veremediği? Her alanın PSU'su mu patlıyor? Altı üstü bir güç kaynağı. Nedir insanların alıp veremediği?
Altı üstü güç kaynağı demeyin evinizi bile yangına çevirebilir.

Çinde ucuza üretiliyor ve risk taşıyor normalde atıyorum Cooler Master kendi ürünlerini Çin'de 30 dolara ürettiyorsa Gamepower, Everest vs gibi markalar 5 dolara ürettiriyor ve sadece amblem basıyor. Kimse kimsenin kötülüğüne bir şey demiyor. Para kolay kazanılmıyor evet ama sistem 5 6 yılda bir alınıyor 1 2 ay daha bekleyip daha düzgün daha bilindik markalar almak daha mantıklı.

Kasa alınabilir ama PSU alınmaz. Evet her alanın patlamıyor ama daha ilk haftadan patlayanlar da var. Binlerce lira verdiğin sisteme 100TL daha vermemek için yanma riskini göze alacak mısın ? Göze alırım dersen ne diyelim inşallah patlamaz 😁

104462093_3083769598376821_1655878565749134383_o.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı