Power Boost kasa RGB'leri nasıl kapatılır?

destiel

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Prime A520M-R
GPU: ASUS Dual RX 6600 V3
CPU: Ryzen 5 5600
Monitor: ViewSonic VX2479-HD-PRO
Aşırı ışık yayıyor oyun oynarken. Rahatsız etmese de film izlerken göze batıyor. Soğutucu dışında fanlar PSU bağlı. 3 fanın PSU ile bağlantısını söktüm ancak bu sefer de hava akışı yeterince olmuyor, ortada olanı bıraktım ama çok ışık yayıyor. Kule tipi soğutucu RGB'leri de kapatmak istiyorum. Mümkünse tekrar açılabilir şekilde kapatmak istiyorum ama olmazsa tamamen RGB çalışmamasını da tercih edebilirim duruma göre.

Kasa: PowerBoost PB-PS1951B 500W Tempered Glass USB 3.0 Mesh Rainbow ATX Siyah Kasa | ITOPYA
Soğutucu: https://www.hepsiburada.com/dark-fr...ct-islemci-sogutucu-dkccx94bl-pm-HB0000081EWJ

1739575491863.png

1739575496914.png

Evet maalesef yok.Sizin için en Sağlıklı tercih bir kontrolcü almaktır hocam.
Fan bu kablo ile doğrudan PSU bağlı kontrolcü ile kontrol edilemez sanırım.
1739581952995.png

Molex bağlantıda kolayca söndüremezsin. İki seçeneğin var:

1: Fan pervanesini gövdeden ayırıp kart üzerinden LED'leri sökebilirsin.

2: Molex kablosunun bağlantısını düzenleyerek 12 Volt'tan 7 ya da 5 Volt'a düşürme yapabilirsin. Ancak aynı oradana fanların da yavaşlar.

2. yöntemle Volt değerlerini düşürürseniz yine iki ihtimal bulunuyor: LED'ler tamamen söner ya da yaydığı ışık azalır.

Molex bağlantıda kolayca söndüremezsin. İki seçeneğin var:

1: Fan pervanesini gövdeden ayırıp kart üzerinden LED'leri sökebilirsin.

2: Molex kablosunun bağlantısını düzenleyerek 12 Volt'tan 7 ya da 5 Volt'a düşürme yapabilirsin. Ancak aynı oradana fanların da yavaşlar.

2. yöntemle Volt değerlerini düşürürseniz yine iki ihtimal bulunuyor: LED'ler tamamen söner ya da yaydığı ışık azalır.
zaten hızlı dönüyor ve ses yapıyor en azından kışın 5v düşürme düşüncem vardı internetten bakacağım nasıl yapacağıma teşekkür ederim

Aşırı ışık yayıyor oyun oynarken. Rahatsız etmese de film izlerken göze batıyor. Soğutucu dışında fanlar PSU bağlı. 3 fanın PSU ile bağlantısını söktüm ancak bu sefer de hava akışı yeterince olmuyor, ortada olanı bıraktım ama çok ışık yayıyor. Kule tipi soğutucu RGB'leri de kapatmak istiyorum. Mümkünse tekrar açılabilir şekilde kapatmak istiyorum ama olmazsa tamamen RGB çalışmamasını da tercih edebilirim duruma göre.

Kasa: PowerBoost PB-PS1951B 500W Tempered Glass USB 3.0 Mesh Rainbow ATX Siyah Kasa | ITOPYA
Soğutucu: https://www.hepsiburada.com/dark-fr...ct-islemci-sogutucu-dkccx94bl-pm-HB0000081EWJ

Eki Görüntüle 2424139

Eki Görüntüle 2424140
Işıkları kapatabildin mi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı