O Oktay atar Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #1 Power Boost bir PSU ve kasa aldım ama kasa gelince PSU'yu değiştirmeyi düşünüyorum, sizce hemen değiştirmeli miyim? Değiştirirsem önereceğiniz 500W bir PSU var mı?
Power Boost bir PSU ve kasa aldım ama kasa gelince PSU'yu değiştirmeyi düşünüyorum, sizce hemen değiştirmeli miyim? Değiştirirsem önereceğiniz 500W bir PSU var mı?
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 28 Ekim 2020 #2 Gelmeden iade edin. Ne kasasına güven olur ne PSU. Artı 0 Eksi
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 28 Ekim 2020 #3 O PSU canlı bombalarda kullanılıyor genelde. Değiştirin. Artı 0 Eksi
KS KS O Oktay atar Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #4 mirsady dedi: Gelmeden iade edin. Ne kasasına güven olur ne PSU. Genişletmek için tıkla... Kasasına neden güvenilmiyor acaba? Artı 0 Eksi
mirsady dedi: Gelmeden iade edin. Ne kasasına güven olur ne PSU. Genişletmek için tıkla... Kasasına neden güvenilmiyor acaba?
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 28 Ekim 2020 #5 Oktay atar dedi: Kasasına neden güvenilmiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Kalitesiz malzeme ve fanları kötü. Çoğu da işlevsiz tasarımlara sahip. Artı 0 Eksi
Oktay atar dedi: Kasasına neden güvenilmiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Kalitesiz malzeme ve fanları kötü. Çoğu da işlevsiz tasarımlara sahip.
KS KS O Oktay atar Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #6 FurkanAk19 dedi: O PSU canlı bombalarda kullanılıyor genelde. Değiştirin. Genişletmek için tıkla... Peki psuyu değiştirirsem elimde 0 bir psu olucak ben bunu satabilir miyim? mirsady dedi: Kalitesiz malzeme ve fanları kötü. Çoğu da işlevsiz tasarımlara sahip. Genişletmek için tıkla... kasa VK-P1900B mesh panel bir bakar mısın psuyu değiştiricem Artı 0 Eksi
FurkanAk19 dedi: O PSU canlı bombalarda kullanılıyor genelde. Değiştirin. Genişletmek için tıkla... Peki psuyu değiştirirsem elimde 0 bir psu olucak ben bunu satabilir miyim? mirsady dedi: Kalitesiz malzeme ve fanları kötü. Çoğu da işlevsiz tasarımlara sahip. Genişletmek için tıkla... kasa VK-P1900B mesh panel bir bakar mısın psuyu değiştiricem
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 28 Ekim 2020 #7 Oktay atar dedi: Peki PSU'yu değiştirirsem elimde 0 bir PSU olacak ben bunu satabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Letgo'da bilgisiz birine satarsınız, ama kötü olduğu konusunda uyarın, birinin evi boşu boşuna yanmasın. Artı 0 Eksi
Oktay atar dedi: Peki PSU'yu değiştirirsem elimde 0 bir PSU olacak ben bunu satabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Letgo'da bilgisiz birine satarsınız, ama kötü olduğu konusunda uyarın, birinin evi boşu boşuna yanmasın.
KS KS O Oktay atar Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #8 FurkanAk19 dedi: Letgo'da bilgisiz birine satarsınız, ama kötü olduğu konusunda uyarın, birinin evi boşu boşuna yanmasın. Genişletmek için tıkla... Peki Artı 0 Eksi
FurkanAk19 dedi: Letgo'da bilgisiz birine satarsınız, ama kötü olduğu konusunda uyarın, birinin evi boşu boşuna yanmasın. Genişletmek için tıkla... Peki
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #9 Abi bu itopya neden böyle ürün satıyor . Bende aldım o kasa markasından bilmeden sormadan ama psu değiştirdim. Artı 0 Eksi
Abi bu itopya neden böyle ürün satıyor . Bende aldım o kasa markasından bilmeden sormadan ama psu değiştirdim.
KS KS O Oktay atar Femtopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #10 Onurfa dedi: Abi bu itopya neden böyle ürün satıyor . Bende aldım o kasa markasından bilmeden sormadan ama psu değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Aynen ben baktım hazır bilgisayarlarda power boosttan başka marka yok kasada çok saçma Artı 0 Eksi
Onurfa dedi: Abi bu itopya neden böyle ürün satıyor . Bende aldım o kasa markasından bilmeden sormadan ama psu değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Aynen ben baktım hazır bilgisayarlarda power boosttan başka marka yok kasada çok saçma