Power Boost neden önerilmiyor?

Tamam. En kaliteli markalar bile kalitesiz malzemeler kullanıyorlar. Aynen haklısın.
Bu kaliteyi takıntı yapmanız ile alakalı bir süreç. Edüstride bunların ne kadar iyi montaj yapıldığı, soğuk lehim olmadığı, ve kullanılan devrelerin ne kadar iyi çizildiği stabil ve kararlı olduğu önemlidir. Yani kafadan sallama ile ya bunu şu firma yapmış kesin kötüdür demek tamamen sallama bir bilgi. Şunu diyebilirsin. Ben bu PSU'yu osiloskop üzerinden detaylıca inceledim. Akım ve gerilimde ciddi dalgalanmalar oluyor. Buda ileriki dönemde zararlara yol açabilir. Ama bunların hiçbirini yapmadan marka kötülemeniz saçma. Gelelim markaya. Kendileri hava alamayan 3 fanlı kasa üretmişlerdi. Bunu görüp kötülemen gayet doğal ki ben zaten kimseye bu kasaları önermem.

Kendini sağlamlıyla kanıtlamış markalar varken milyarlık sistemi yeni çıkan veya kötü mal üreten güç kaynağına mı teslim edeceğim.
Ucuza kaçan birçok insanın bir zaman sonra tekrar güç kaynağı aldığını ve sistemine zarar verdiğini patladığını biliyoruz.

Arkadaşlar eğer şanslı ise seneler boyunca bile kullanabilir. Ama elektrik kesintileri ve benzeri olaylar da sıkıntı çıkartabilir. Benim 11 yıldır kullandığım bilgisayarım var ve bunun içinde gelen PSU çok dandirik idi. Epson diye isimsiz garip bir PSU idi. 9 sene boyunca kullandım, bir sürü kez elektrikler kesildi, yaklaşık 5 kere taşındık. Bana mısın demedi, çalıştı. Ancak en son Bursa'ya tasindigimiz zaman tasimacilar sağ olsun bilgisayarın üstüne yük koymuşlar ve sırf bu yüzden sıkıntı yarattığını düşünüyorum. PSU değiştirmek zorunda kaldım.

Yani kısaca demek istediğim. Hemen böyle bir PSU patlar falan demeyin. Ayrıca zaten bir PSU boşu boşuna patlamaz.

Dostlar, Power Boost Gamepower gibi markalar forumlarda niye hiç sevilmiyor?
Geçenlerde enis kirazoğlu'nun bir videosunu gördüm. 3080'li kasa topladığı videosu ama kasada Power Boost PSU vardı.
İtopya'nın çoğu kasasında var. 500W PSU'lu Power Boost kasalar dolu. Ve yorumlarında da şikayet eden hiç kimse yok.

Yanlış anlamayın kimseye laf kondurmayı amaçlamıyorum. Sadece soruyorum.
Ben de Power Boost PSU aldım. Ve hala deniyorum.
Aldığım model bu.

Acaba biz mi yanlış biliyoruz? Power Boost yerli üretim olabilir mi? Bu yüzden mi ucuz?

Gamepower'in kulak mouse ve klavyelerine bayılıyorum ama diğerlerini bilmem.
Arkadaşlar eğer şanslı ise seneler boyunca bile kullanabilir. Ama elektrik kesintileri ve benzeri olaylar da sıkıntı çıkartabilir. Benim 11 yıldır kullandığım bilgisayarım var ve bunun içinde gelen PSU çok dandirik idi. Epson diye isimsiz garip bir PSU idi. 9 sene boyunca kullandım, bir sürü kez elektrikler kesildi, yaklaşık 5 kere taşındık. Bana mısın demedi, çalıştı. Ancak en son Bursa'ya tasindigimiz zaman tasiMacilar sağ olsun bilgisayarın üstüne yük koymuşlar ve sırf bu yüzden sıkıntı yarattığını düşünüyorum. PSU değiştirmek zorunda kaldım.

Yani kısaca demek istediğim. Hemen böyle bir PSU patlar falan demeyin. Ayrıca zaten bir PSU boşu boşuna patlamaz.

Epson mu dandik D.

Dostlar, Power Boost Gamepower gibi markalar forumlarda niye hiç sevilmiyor?
Geçenlerde Enis Kirazoğlu'nun bir videosunu gördüm. 3080'li kasa topladığı videosu ama kasada Power Boost PSU vardı.
İtopya'nın çoğu kasasında var. 500W PSU'lu Power Boost kasalar dolu. Ve yorumlarında da şikayet eden hiç kimse yok.

Yanlış anlamayın kimseye laf kondurmayı amaçlamıyorum. Sadece soruyorum.
Ben de Power Boost PSU aldım. Ve hala deniyorum.
Aldığım model bu.

Acaba biz mi yanlış biliyoruz? Power Boost yerli üretim olabilir mi? Bu yüzden mi ucuz?
hala kullanıyor musunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı