Herkes Power Boost kasa alma yanar, patlar falan diyor AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu aldım sizce kasa bir sıkıntı oluşturur mu?
Herkes Power Boost kasa alma yanar, patlar falan diyor AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu aldım sizce kasa bir sıkıntı oluşturur mu?
PSU'yu salla sistemin fiyatı kazık.Herkes Power Boost kasa alma yanar, patlar falan diyor AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu aldım sizce kasa bir sıkıntı oluşturur mu?
PSU'yu salla sistemin fiyatı kazık.
Aldığını görmemişim, o sistemi sorunsuz besler. Sıkıntı çıkmaz.Bu fiyata daha iyileri alınabilirdi fakat arkadaş aldığı için bu kasa üzerinden yorumlayacağız. PSU markasına bakmadım fakat kasada pek sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum şanssız değilse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.