Power Boost PSU cidden kötü mü?

Kasası neyse de PSU'su sıkıntı, benim sistemim bir günde 2 kere aniden kapandı. Kullandığım güç kaynağının markası High Power, bu marka yerine PowerBoost veya Rampage kullanıyor olsaydım başıma kötü şeyler gelebilirdi. Kaliteli güç kaynaklarına göre korumaları yok.

Kesinlikle kullanmayın. Onun yerine biraz daha para biriktirip Corsair, Cooler Master, Thermaltake, Aero Cool gibi markalara terfi edin

4 kere elektirik kesintisi yaşadım ben. Powerboost ile... Allah'a emanetim ben şu durumda hakkını helal et.

Patlama ihtimali yüksek. Dayımın bilgisayarında 3-4 yıldır var herhalde hala patlamadı ama bu sende patlamayacak anlamına gelmez. Değiştir bence.

1000 TL vereceğim ve Power Boost PSU alacağım, öyle mi? Konuda cevabı verildi zaten. Alınmaz.

Fiyatına göre gücü fazla diye düşündüm. Bana 1000 TL'ye önerebileceğiniz PSU var mı acaba?

Benim de kapandı ve PSU Rampage ve bir şey olmadı tamam olabilir ama High Power'da da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…