Power Boost PSU kullanmak

Salvatoree3

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kullanan bilen var mı?
İnternet forum söylenmeleri bu PSU hakkında beni aşırı tedirgin etti hevesle PC'yi topladım fakat PSU içimi huzursuz etti.

Ürün:

PSU:
Power Boost VK-P3301b

Sistemim çok watt istemiyor.

GTX 750 Ti OC.
DDR4 8 GB RAM.
R5 5500.

PC'yi açmaya korkuyorum resmen 3-4 ay dayanırsa PSU değiştirebilirim ama dayanmazsa galiba PC açmamalıyım.

Yani su zaman aralıgında kesin mi patlar kullansam 3 4 ay sorun olur mu yoksa PC açmayıp değiştirmeli miyim?

Çok yük altına sokmazsın yenisini alana kadar olur biter. Çok da dert etme ama çok da bekleme.

Yük altından kastınız nedir hocam sanırım sistem özelliklerim zaten 350 400W kurtarıyor OC falan yapmam zaten normal gündelik oyun ve PC biraz uzun açık kalıyor.

Vallahi bilemiyorum tam marka model yazınca 1 tane iyi yorum okuyamadım hala. Değiştirecek bütçe yok tüm kasayı iade edip 1.5k biriktirip daha sağlam PSU'lu almak bile aklımdan geçiyor ama daha yeni elim oturdu cok rahatsız edici bu PSU. 1.5 aycık dayanmasını istiyorum kullanan falan yok mu hiç.

Sıkıntı çıkarttı mı?

W

W

Vallahi kuzen PSU'yu aldım herkes patlayacak matlacak korkuttu ilk 2 hafta PC'yi açmaya korkar olmuştum 8 ay olmuş defalarca elektrik gitti geldi eletrik gitmesinden spot ışıklar bile patlatı ama PSU'nun maşallahı var :D hiçbir sorun yaşamadım sadece akım korumalı priz aldım bir tane ama bu bende çıkmadı diye çıkmayacağı anlamına gelmiyor ya da 1 hafta sonra sıkıntı çıkarmayacağı bütçen varsa değiştir benim yoktu yaklaşık 1 sene oldu aktif oyunda oynarım PC hiç kapanmıyor sıkıntı çıkarmadı çok şükür. Bence sende kullan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum gönlün rahat olsun öyle çok güç tüketen bir sistemin yoksa benimki tüketmiyordu çünkü PSU'nun yoruldugunu bile düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı