Power Boost PSU sıkıntı çıkarır mı?

Thermaltake Litepower 550W kullanıyorum 80+ sertifikası yok fakat, Power Boost 80+ PSU'lardan daha iyidir. 80+ bir kriter değil kalite daha önemli

O senin fikrin. Neye göre ve kime göre iyi? 550W kağıt üzerinde yazıyor ancak sen sanıyor musun o güç kaynağının gerçekten 550W sağladığını? Ayrıca şu videoyu izlemeni öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Montaj vb işlerinden pek anlamıyorsan yaptırabilirsin.

Bilgisayarımın her şeyini neredeyse biliyorum diye düşünüyorum. Geçtiğimin günlerde de termal macun yenilemesi yaptım fakat normalde laptop kullanırken bu bilgisayar ile masaüstüne geçiş yaptığım için dolayısıyla daha önce hiç PSU montajı vb. yapmadım bundan dolayı.
 
Bilgisayarımın her şeyini biliyorum aslında geçtiğimin günlerde de termal macun yenilemesi yaptım fakat normalde laptop kullanırken bu bilgisayar ile masaüstüne geçiş yaptığım için dolayısıyla daha önce hiç PSU montajı vb. yapmadım bundan dolayı.

İçim rahat olsun, aklımda soru işareti kalmasın diyorsan kendin yapabilirsin. Vatan gibi mağazalardan satın alıp PSU montajı yaptırabilirsin. Ama acemi birine denk gelirsen belki sıkıntı olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı