Çözüldü Power Boost VK-G2052s kasaya SE-214-XT soğutucu sığar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

garipbirey

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar, konu başlığında belirttiğim gibi bir kasam mevcut. Ebat kısımlarını falan karşılaştırsam da anlamayacağımı düşündüğüm için bu konuyu açıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yeni bir işlemci alacağım, R5 5600. fakat arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine stok fan kullanmak yerine bu soğutucuyu alacağım, fakat aldığım boşa çıkmasın diye kasama sığar mı diye merak ediyorum çünkü bence bir tık küçük bir kasaya sahibim. Dönütlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Çözüm
Evet, sığıyor. Soğutucu 150 mm yüksekliğe sahip, kasaya da 162 mm yüksekliğe kadar istediğin soğutucuyu takabilirsin.

Overall Dimension​
124×72×150mm (L×W×H)

Max. CPU Cooler : 162 mm
Yanlış bilgi
Selamlar dostlar, konu başlığında belirttiğim gibi bir kasam mevcut. Ebat kısımlarını falan karşılaştırsam da anlamayacağımı düşündüğüm için bu konuyu açıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yeni bir işlemci alacağım, R5 5600. fakat arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine stok fan kullanmak yerine bu soğutucuyu alacağım, fakat aldığım boşa çıkmasın diye kasama sığar mı diye merak ediyorum çünkü bence bir tık küçük bir kasaya sahibim. Dönütlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

175mm'e kadar kule tipi destekliyormuş senin kasa, attığın soğutucu 150mm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, sığıyor. Soğutucu 150 mm yüksekliğe sahip, kasaya da 162 mm yüksekliğe kadar istediğin soğutucuyu takabilirsin.

Overall Dimension​
124×72×150mm (L×W×H)

Max. CPU Cooler : 162 mm

Çözüm
Yanlış bilgi

Soğutucu 105mm kasa 205 destekliyor. Sığar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı