Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Herkese iyi sosyaller.
Yeni bir kasaya geçmeyi düşünüyorum bu 2'sini buldum ama hangisini almalıyım arada Power Boost daha mantıklı geliyor çünkü kumandalı ve fiyatı güzel ( kumanda ışıkları kapatmak için gerekli. Bu kasalardan herhangi biri ya da 2'siyle tecrübesi olan paylaşabilir mi ( Power Boost olanın tarafındayım )
www.akakce.com
www.akakce.com
Yeni bir kasaya geçmeyi düşünüyorum bu 2'sini buldum ama hangisini almalıyım arada Power Boost daha mantıklı geliyor çünkü kumandalı ve fiyatı güzel ( kumanda ışıkları kapatmak için gerekli. Bu kasalardan herhangi biri ya da 2'siyle tecrübesi olan paylaşabilir mi ( Power Boost olanın tarafındayım )
Power Boost VK-M202B RGB Led Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Power Boost VK-M202B RGB Led Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Power Boost VK-M202B RGB Led Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.004,39 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 779,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!