@Eyupsmz o sorunun neden olduğunu bilmiyorum ancak ben ayni kasa ve PSU'u 12100F'i fanları sesiz modda ve RX6700 ile kullanıyorum ve ne ısınmadan yana ne de bahsettiğiniz gibi herhangi bir teknik arıza ile karşılaşmadım. Bahsettiğiniz problemi forumda bakınca yazılımdan tutun da (
Çözüldü: Bilgisayar kendine reset atıyor) CPU, CPU cooler, RAM, GPU, PSU her türlü parçadan olabileceğini belirtenler olmuş. Problem hakkında forumda yeni konu açmanızı tavsiye ederim. Belki de, sıcaklıklardan bu kadar şikayet ettiğinize göre işlem soğutucuda sorun vardır, bilmiyorum. Ancak yine de, benim gibi, PSU değiştirmek isterseniz sisteminizi, değistirme sebebinizi, bütçenizi de belirterek yeni konu açıp
@Oreki etiketlerseniz o size yardımcı olacaktır.
Bu arada geçen mesajımda bahsettiğim gibi bugün PSU'mu değiştirdim, maalesef küçük tornavida olmadığı için henüz içini açamadım ancak eğer yaparsam içini açıp fotoğrafları paylaştığım konuya sizi de etiketlerim. Şimdilik sadece dışının fotoğrafını sizlerle paylaşıyorum. Küçük bir ön bilgilendirme, bu kasada anakart üst taraf çok yakin durduğundan, kasadan çıkan CPU (işlemci ek güç kablosu) kablosunu, kablo kanallarından geçirmek mümkün olmuyor. Kasanın üstünü de açmayı başaramadığımdan anakartın vidalarını söküp alan açmam gerekti.
Psu dış görünüşü;