Power Boost VK-P1900b kasa fanları nasıl kapatılır?

PC Toplamayı hiç bilmediğim için bu işi acaba İtopyayamı yaptırsam? Yaparlar mı bedavaya?

Yeterince dikkat etmemişsin. CPU_FAN1 ve SYS_FAN1 olmak üzere 2 tane ayrı yuva var.

Yeterince dikkat etmemişsin. CPU_FAN1 ve SYS_FAN1 olmak üzere 2 tane ayrı yuva var.
Eki Görüntüle 1144971

Sen de mesajlarımı dikkatli okumamışsın.
Tek yuva derken CPU'yu dahil etmiyorum. CPU ayrı değerlendirilir, SYS_FAN olarak tek yuva var.

Yazdığım mesajı alıntılayıp nasıl oluyor da görmüyorsun? İnsanların yazdıklarına değer ver biraz. Kasa fanı CPU girişine takılmaz, CPU fanı da kasa fanı girişine takılmaz. Birbiri ile alakaları olmamalı.

Tamamda benim anakartta bulunan işlemci fanı CPU_FAN portuna takılı görünüyor. Fakat SYS_FAN yuvası boş görünüyor. Orayada kasa fan bağlantısını direk yapamaz mıyım?

Tamamda benim anakartta bulunan işlemci fanı CPU_FAN portuna takılı görünüyor. Fakat SYS_FAN yuvası boş görünüyor. Oraya da kasa fan bağlantısını direkt yapamaz mıyım?
Sadece bir fan bağlayabilirsin. 4 fan olduğunu belirttin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…