Power Boost VK-P1900b kasa fanları nasıl kapatılır?

Güç kaynağına bağlama sebebi 4 fanı sadece anakarttan besleyemezsin. Güç aktarımı Molex üzerinden, hız ayarı ise anakart üzerinden olacak. Hem anakarta hem de PSU'ya bağlantı yapman gerek.

İşlemci fanını anakarta bağlamak zorundasın zaten.
PC Toplamayı hiç bilmediğim için bu işi acaba İtopyayamı yaptırsam? Yaparlar mı bedavaya?

Tek yuva var, o da burada;

Neden olmasın ayarlama seçeneği, tek yuvayı ayarlıyorsun işte. Tek yuvada çoğaltıcı ile bağladığında da ayarlayabilirsin, hepsi aynı hızda döner. Sana ilginç gelen kısım neresi?

Tek yuva derken CPU'yu dahil etmiyorum. CPU ayrı değerlendirilir, SYS_FAN olarak tek yuva var.

Anakarta bağlamak için PWM çoğaltıcı gerekiyor zaten.
Yeterince dikkat etmemişsin. :) CPU_FAN1 ve SYS_FAN1 olmak üzere 2 tane ayrı yuva var.
1629564739397.png

Yeterince dikkat etmemişsin. :) CPU_FAN1 ve SYS_FAN1 olmak üzere 2 tane ayrı yuva var.
Eki Görüntüle 1144971

Sen de mesajlarımı dikkatli okumamışsın.
Tek yuva derken CPU'yu dahil etmiyorum. CPU ayrı değerlendirilir, SYS_FAN olarak tek yuva var.

Yazdığım mesajı alıntılayıp nasıl oluyor da görmüyorsun? İnsanların yazdıklarına değer ver biraz. Kasa fanı CPU girişine takılmaz, CPU fanı da kasa fanı girişine takılmaz. Birbiri ile alakaları olmamalı.

Sen de mesajlarımı dikkatli okumamışsın.

Yazdığım mesajı alıntılayıp nasıl oluyor da görmüyorsun? İnsanların yazdıklarına değer ver biraz. Kasa fanı CPU girişine takılmaz, CPU fanı da kasa fanı girişine takılmaz. Birbiri ile alakaları olmamalı.
Tamamda benim anakartta bulunan işlemci fanı CPU_FAN portuna takılı görünüyor. Fakat SYS_FAN yuvası boş görünüyor. Orayada kasa fan bağlantısını direk yapamaz mıyım?

Tamamda benim anakartta bulunan işlemci fanı CPU_FAN portuna takılı görünüyor. Fakat SYS_FAN yuvası boş görünüyor. Oraya da kasa fan bağlantısını direkt yapamaz mıyım?
Sadece bir fan bağlayabilirsin. 4 fan olduğunu belirttin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı