Power Boost VK-P1900b markanın hava akışı iyi mi?

Daha fazla  
Power Boost VK-P1900b markanın hava akışı iyi mi? Biliyorum arkadaşlar PSU kötü ondan dolayı PSU değiştirmeyin derseniz sevinirim. Kasanın hava akışı iyi mi? Sıkıntıya sokar mı beni? Sokmayacaksa sadece PSU değiştirmek için uğraşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir şey. Önündeki delikler sayesinde hava içeriye daha kolay girebiliyor. Tek sıkıntısı toz filtresi olmadığı zaman bir tık daha fazla tozlanabilir kasanın içi.

Toz filtresi alınan bir şey mi? Benim kasada toz filtresi var mı yok mu? Fanlar çok yavaş dönüyormuş gibi, tozlardan dolayı olabilir mi?

Toz filtresi alınan bir şey mi? Benim kasada toz filtresi var mı yok mu? Fanlar çok yavaş dönüyormuş gibi, tozlardan dolayı olabilir mi?
Kasanız destekliyorsa alınabilir. Ama çoğu kasanın içinden gelir toz filtresi destekleniyorsa. Fanların hızına BIOS'tan bakabilirsiniz. Eğer yavaş ise bir kasanın içine bakın derim. Toz vardır büyük ihtimalle.

Kasanız destekliyorsa alınabilir. Ama çoğu kasanın içinden gelir toz filtresi destekleniyorsa. Fanların hızına BIOS'tan bakabilirsiniz. Eğer yavaş ise bir kasanın içine bakın derim. Toz vardır büyük ihtimalle.

Toz filtresi var da, ara sıra oynadı yerinden o sırada çok toz kapladı herhalde. Tozları temizleyeceğim en kısa zamanda herkese teşekkür ederim var olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00