POWER BOOST VK-P3301B kasa kullanıyorum. 500GB SSD dışında depolamam olmadığı için 1-2T B HDD eklemek istiyorum. Kasa açıklamasında 2 External 1 Internal (artık onlar ne demekse?) 3,5" HDD yuvası olduğu görülüyor. Ancak kasa içerisinde herhangi bir kızak bulamadım. Sanırım kızaksız takılıyor. Kasaya sahip olan vb. biri tam olarak nereye takabileceğimi gösterebilir mi? : ). Ha bir de HDD alırsam SATA veri kablosunu ayrıca almalı mıyım?
Power Boost VK-P3301b kasa kullanıyorum. 500GB SSD dışında depolamam olmadığı için 1-2t b HDD eklemek istiyorum. Kasa açıklamasında 2 external 1 ınternal (artık onlar ne demekse?) 3, 5" HDD yuvası olduğu görülüyor. Ancak kasa içerisinde herhangi bir kızak bulamadım. Sanırım kızaksız takılıyor. Kasaya sahip olan vb. biri tam olarak nereye takabileceğimi gösterebilir mi? ). Ha bir de HDD alırsam SATA veri kablosunu ayrıca alınır mı?
Power Boost VK-P3301b kasa kullanıyorum. 500GB SSD dışında depolamam olmadığı için 1-2t b HDD eklemek istiyorum. Kasa açıklamasında 2 external 1 ınternal (artık onlar ne demekse?) 3, 5" HDD yuvası olduğu görülüyor. Ancak kasa içerisinde herhangi bir kızak bulamadım. Sanırım kızaksız takılıyor. Kasaya sahip olan vb. biri tam olarak nereye takabileceğimi gösterebilir mi? ). Ha bir de HDD alırsam SATA veri kablosunu ayrıca alınır mı?
konu ile alakasız olacak ama aynı kasa bende de var kasanın ön tarafı delikli kısımları toz toplamış bu kasanın ön kısmının nasıl açıldığını biliyor musunuz?
Konu ile alakasız olacak ama aynı kasa bende de var kasanın ön tarafı delikli kısımları toz toplamış bu kasanın ön kısmının nasıl açıldığını biliyor musunuz?