Power Boost VK-W001B ARGB bağlantısı nasıl yapılır?

omersseven

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba;
Ben şu kasayı satın aldım:https://www.vatanbilgisayar.com/pow...argb-fan-atx-siyah-kasa.html#urun-ozellikleri
Aldım ama kasa ARGB benim bildiğim ARGB olabilmesi için anakart üzerindeki 3 pinli sokete takılı olması gerekmiyor mu?
Bir de kasayla birlikte kontrolcü de yok.

Arkası bu şekilde.

Şu kablolarda bildiğim kadarıyla zaten start, restart, LED, falandı filandı onların bağlantı kabloları
Daha parçalar tam olarak elime ulaşmadığı için tam kurulum yapamadım o yüzden soruyorum
Benim bir de 360 mm sıvı soğutma var sistemde kasayı geçtim onu nasıl bağlayacağım?
Anakart: B550 F Gaming

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-06-01 at 14.34.02.jpeg
    157,4 KB · Görüntüleme: 80
  • WhatsApp Image 2023-06-01 at 14.34.01.jpeg
    179,8 KB · Görüntüleme: 134
Fanlar Rainbow gibi. Sıvı soğutma gelince onun rbg bağlantısını 3 pin olanlara yapabilirsiniz.

Sıvı soğutucu gelmiş hocam, fanlar ve pompadaki ARGB hesaba katarsak 4 tane ARGB kablo var bu kabloları kontrolcü olmadığı için takmadım bende kontrolcü aldım bir de hocam kasa fanları ARGB diye geçiyor.

Sıvı soğutucu gelmiş hocam, fanlar ve pompadaki ARGB hesaba katarsak 4 tane ARGB kablo var bu kabloları kontrolcü olmadığı için takmadım bende kontrolcü aldım bir de hocam kasa fanları ARGB diye geçiyor.
Molex'e bağlı ARGB görmedim hocam belki vardır ama anakartta ARGB 3 Pin var gibi görünüyor onlar için 3 Pin RGB çoklayıcı alsanız daha mantıklıydı sanki. Öte yandan kesinleştirmek için 1 fana bağlı kabloların fotosunu yüklerseniz daha mantıklı olur kasa fanları için.

Buyurun hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_20230601_155531.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20230601_155406.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20230601_155359.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20230601_155346.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 103
Hocam bir kasayı tam toplayıp start vereceğim eğer ki fanlar ARGB degil ise iade edeceğim.

Hocam birşey fark etim neden bu 3 pin.

Fanın birini kasadan ayır hocam vidalarını sök fana bağlı sadece bir kablo varsa RGB değil net olarak. Bir şey diyemiyorum belki arkalardan geçirmişlerdir kabloyu ARGB ise.

Hocam eğer ki ARGB değil ise iade kabul edilir değil mi sonucta montaj yaptım.

Fanın birini kasadan ayır hocam vidalarını sök fana bağlı sadece bir kablo varsa RGB değil net olarak. Bir şey diyemiyorum belki arkalardan geçirmişlerdir kabloyu ARGB ise.

Hocam eğer ki ARGB değil ise iade kabul edilir değil mi sonucta montaj yaptım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230601_162804.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…