Power Boost VK-W001B ARGB bağlantısı nasıl yapılır?

omersseven

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba;
Ben şu kasayı satın aldım:https://www.vatanbilgisayar.com/pow...argb-fan-atx-siyah-kasa.html#urun-ozellikleri
Aldım ama kasa ARGB benim bildiğim ARGB olabilmesi için anakart üzerindeki 3 pinli sokete takılı olması gerekmiyor mu?
Bir de kasayla birlikte kontrolcü de yok.
WhatsApp Image 2023-06-01 at 14.34.02 (1).jpeg
Arkası bu şekilde.
WhatsApp Image 2023-06-01 at 14.34.04 (1).jpeg
Şu kablolarda bildiğim kadarıyla zaten start, restart, LED, falandı filandı onların bağlantı kabloları
Daha parçalar tam olarak elime ulaşmadığı için tam kurulum yapamadım o yüzden soruyorum
Benim bir de 360 mm sıvı soğutma var sistemde kasayı geçtim onu nasıl bağlayacağım?
Anakart: B550 F Gaming

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-06-01 at 14.34.02.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-01 at 14.34.02.jpeg
    157,4 KB · Görüntüleme: 80
  • WhatsApp Image 2023-06-01 at 14.34.01.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-01 at 14.34.01.jpeg
    179,8 KB · Görüntüleme: 134
Hocam bir kasayı tam toplayıp start vereceğim eğer ki fanlar ARGB degil ise iade edeceğim.

Hocam birşey fark etim neden bu 3 pin.

Hocam eğer ki ARGB değil ise iade kabul edilir değil mi sonucta montaj yaptım.

Hocam eğer ki ARGB değil ise iade kabul edilir değil mi sonucta montaj yaptım.
Site olsa kabul etmeleri lazım derdim ama Vatan şubesi ise bilemiyorum Teknosa çok sıkıntı çıkarıyor mesela o yüzden. Beyaz olandan küçük bir RGB 3 Pin kablosu çıkmadıktan sonra RGB olmaz ki onu da göremedim. 3 Pin olması pek de bir şey değiştirmez gibi PSU varsa az çok belli eder ama onu da göremedim gelmemiş galiba.

Site olsa kabul etmeleri lazım derdim ama Vatan şubesi ise bilemiyorum Teknosa çok sıkıntı çıkarıyor mesela o yüzden. Beyaz olandan küçük bir RGB 3 Pin kablosu çıkmadıktan sonra RGB olmaz ki onu da göremedim. 3 Pin olması pek de bir şey değiştirmez gibi PSU varsa az çok belli eder ama onu da göremedim gelmemiş galiba.

Hocam kasayı M.2 SSD tek gelmemişti. O hariç kurdum sistemi. Fanlar üst bölümdeki düğmeden değişiyor. Sadece bu yani adreslenebilir değil sanırım. Vatan'la iletişime geçtim. Sizi bilgilendireceğiz dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasayı M.2 SSD tek gelmemişti. O hariç kurdum sistemi. Fanlar üst bölümdeki düğmeden değişiyor. Sadece bu yani adreslenebilir değil sanırım. Vatan'la iletişime geçtim. Sizi bilgilendireceğiz dediler.

Bende Vatan'dan Power Boost G4306S modeli aldım. 5V ARGB kablosu var 1 adet kasaya takıyorum, fakat renk değişimi sadece kasa üzerindeki LED düğmesi üzerinden oluyor. Sanırım bu da ARGB'nin yeni kurnazlığı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı