Power Boost VK3305B kasa alınır mı?

dediğim gibi kasa değiştirilmiyordu
geçti artık sipariş ilerde sorun çıkartırsa değiştiririm kasayı maddi açıdan kasa değiştiremiyecek kadar maddi durumum kötü değil allaha şükür

artık iptal etmek istemiyorum ama ilerki zamanlarda kasayı değiştiricem ve bilgisayarı fazla yük altına sokmicam bunu anladım.Zaten şu an bunu yazdığım bilgisayar 9 yıllık ve hiçbir zaman kendiliğinden kapanmadı bile ben bilgisayara o kadar acımasızlık yapmam

Sen bilgisayarına acımasızlık yapamazsın zaten. İleri zamanlarda o PSU sana acımasızlık yapacak. 9 yıllık bir bilgisayarda ne donanım olabilir ki, W yetmeyip sistem kendini kapatacak? Şuan iptal etmek istemiyorsun ama bir nevi zorundasın. Sonradan üzülmemek için biraz daha sabırlı olup o sistemi iptal et!
İyice kafam karıştı arkadaş sistemi yeni almamış mı? Cuma günü gelecek yazmış ondan öyle dedim.
Hocam arkadaş sanırım beklemek istemiyor. O yüzden kafasına takmış ilerde değiştireceğim diye olacakları tahmin etmiyor.

hocam ben ilerde kasayı değiştiririm kaliteli alırım bilgilendim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…