Power Boost VKP1900B güç kaynağı sorun çıkartır mı?

erayxxx

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben İtopya'dan Cherry Apocalypse aldım ama kasası Power Boost VKP1900B. Kasanın PSU 80+ olmadığı için kötü diyorlar, sıkıntı diyorlar. Pek anlamam bu işlerden. Öğrenciyim, bu yüzden bütçem kısıtlı diye yükseltemedim. Kısa zamanda sorun çıkarır mı sizce ya da ne gibi? 6-7 ay içinde yeni PSU almayı düşünüyorum. Cevaplar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz içiniz rahat olacak şekilde değiştirene kadar kullanın, yıllarca dandik markalardan mecbur bir şekilde PSU kullandım, sisteminize yetiyor ve geriye biraz boşta kalıyorsa çok ısınmıyorsa sizi yeni bir PSU alıncaya kadar idare edecektir. Şu an bende i3 3220 H61 kasaya elimde 200W PSU kullanıyorum hem diğer 350W PSU'dan sessiz hem de fazla fazla yetiyor.

Hocam siz içiniz rahat olacak şekilde değiştirene kadar kullanın, yıllarca dandik markalardan mecbur bir şekilde PSU kullandım, sisteminize yetiyor ve geriye biraz boşta kalıyorsa çok ısınmıyorsa sizi yeni bir PSU alıncaya kadar idare edecektir. Şu an bende i3 3220 H61 kasaya elimde 200W PSU kullanıyorum hem diğer 350W PSU'dan sessiz hem de fazla fazla yetiyor.
Kasanın sıcaklığı mı psu sıcaklığı mı kastettiğiniz anlamadım kb teknik konularda bilgim sıfır eyvallah hocam bu ara da yorum için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı