Power Boost X-59 fanı ses yapıyor

AnTİ_DoTE

Megapat
Katılım
10 Ekim 2015
Mesajlar
265
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Power Boost X-59 marka kasamda videodaki fan çok rahatsız edici bir ses yapıyor. Kontrol ettim, bir yere de sürtmüyor. Sizce sorun nedir, nasıl kurtulurum bu gürültüden? İlk açılışta yapıyor, 15-20 dakika sonra ses azalıyor.
 
Power Boost farkı
Neyse... Fanlar anakarta bağlı ise BIOS'tan dönme hızını azaltarak, sesi düşürebilirsiniz. Onun dışında temizleyebilirsiniz, ki bunu yapmışsınızdır diye tahmin ediyorum
 
Hocam mesh bir kasa ise ses yapar Powerboost önerilmeyen bir marka.
 
Kasanız mesh değilmiş zaten ve Power Boost farkı bu, ne bekliyorsunuz ki? Kasayı iade etme şansınız varsa edin çünkü yan taraflar az hava alır. Az hava alırsa donanımlarınız ısınır ve donanımlar kendini az kullanır. Bu da performansı kötü yönde etkiler.
 
Aynısını ben de kullanıyorum şu üstte ki 2 fandan çok kötü bir ses geliyordu 2 fan arasında ki mesafeyi arttırdım ve vidalarını biraz gevşettim kesildi bende. Deneyebilir misin ? Kesin çözüm olmasa bile geçici olarak çözebilir problemini ayrıca kabloların değmediğine emin misin ?
 
Öncelikle ses yapan fanı durdur, böylece sesin o fandan gelip gelmediğini tam olarak anlayabilirsin. Fanın tozlarını fala temizle.
 

Aynen bende de üstteki arka tarafa yakın olan fandan sürtme sesi gibi ses geliyor. Kablolar temas ermiyor kontrol ettim. Acaba bir tane fan alıp o fanı değiştirsem mi?
 
Aynen bende de üstteki arka tarafa yakın olan fandan sürtme sesi gibi ses geliyor. Kablolar temas ermiyor kontrol ettim. Acaba bir tane fan alıp o fanı değiştirsem mi?
Gevşetme olayını denedin mi ? İkimizin de aynı yerde sorunu varmış benim düzeldi tamamen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…