Power Boost X-59 marka kasamda videodaki fan çok rahatsız edici bir ses yapıyor. Kontrol ettim, bir yere de sürtmüyor. Sizce sorun nedir, nasıl kurtulurum bu gürültüden? İlk açılışta yapıyor, 15-20 dakika sonra ses azalıyor.
Power Boost farkı
Neyse... Fanlar anakarta bağlı ise BIOS'tan dönme hızını azaltarak, sesi düşürebilirsiniz. Onun dışında temizleyebilirsiniz, ki bunu yapmışsınızdır diye tahmin ediyorum
Power Boost X-59 marka kasamda videodaki fan çok rahatsız edici bir ses yapıyor. Kontrol ettim, bir yere de sürtmüyor. Sizce sorun nedir, nasıl kurtulurum bu gürültüden? İlk açılışta yapıyor, 15-20 dakika sonra ses azalıyor.
Kasanız mesh değilmiş zaten ve Power Boost farkı bu, ne bekliyorsunuz ki? Kasayı iade etme şansınız varsa edin çünkü yan taraflar az hava alır. Az hava alırsa donanımlarınız ısınır ve donanımlar kendini az kullanır. Bu da performansı kötü yönde etkiler.
Fanlar kötü. Titreşme sesi gibi bir ses yapıyor. Bende benzer sorunlar yaşıyorum. Zamanla alışılıyor merak etme. Alışana kadar kulaklığın sesini biraz yüksek de kullan.
Aynısını ben de kullanıyorum şu üstte ki 2 fandan çok kötü bir ses geliyordu 2 fan arasında ki mesafeyi arttırdım ve vidalarını biraz gevşettim kesildi bende. Deneyebilir misin ? Kesin çözüm olmasa bile geçici olarak çözebilir problemini ayrıca kabloların değmediğine emin misin ?
Aynısını ben de kullanıyorum şu üstte ki 2 fandan çok kötü bir ses geliyordu 2 fan arasında ki mesafeyi arttırdım ve vidalarını biraz gevşettim kesildi bende. Deneyebilir misin? Kesin çözüm olmasa bile geçici olarak çözebilir problemini ayrıca kabloların değmediğine emin misin?
Aynen bende de üstteki arka tarafa yakın olan fandan sürtme sesi gibi ses geliyor. Kablolar temas ermiyor kontrol ettim. Acaba bir tane fan alıp o fanı değiştirsem mi?
Aynen bende de üstteki arka tarafa yakın olan fandan sürtme sesi gibi ses geliyor. Kablolar temas ermiyor kontrol ettim. Acaba bir tane fan alıp o fanı değiştirsem mi?