PisaFik Kilopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi elimde bir laptop var. Benden önce bu laptopu söken kişi Power butonunu kaybetmiş. Bu laptopu Power butonsuz açabilir miyim? Laptop Acer Aspire e1. kısa devre yapılabilir mi? Aşağıya fotoğraflarını koydum. Dosya Ekleri Anakart.jpeg 131,7 KB · Görüntüleme: 107 leptop anakart .jpeg 143,4 KB · Görüntüleme: 134 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2021
Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi elimde bir laptop var. Benden önce bu laptopu söken kişi Power butonunu kaybetmiş. Bu laptopu Power butonsuz açabilir miyim? Laptop Acer Aspire e1. kısa devre yapılabilir mi? Aşağıya fotoğraflarını koydum.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Ocak 2021 #2 Tetik tuşundan ek bir fonksiyor yok sanırım LED gibi. Pinleri ikili şekilde ataş gibi bir şeyle temas ettirirsen açılacaktır. Diğer Bilgisayar Aksesuar & Yedek Parçaları - n11 Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Artı 1 Eksi
Tetik tuşundan ek bir fonksiyor yok sanırım LED gibi. Pinleri ikili şekilde ataş gibi bir şeyle temas ettirirsen açılacaktır. Diğer Bilgisayar Aksesuar & Yedek Parçaları - n11 Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
KS KS PisaFik Kilopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 Çok bilmediğim için soruyorum hangi pinleri temas ettirmem lazım? Artı 0 Eksi
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Ocak 2021 #4 PisaFik dedi: Çok bilmediğim için soruyorum hangi pinleri temas ettirmem lazım? Genişletmek için tıkla... işaretlediğim pinler power jak ın pinleri oradaki pinleri temas ettirmen lazım. ama sorumluluk senin. sorun olursa karışmam. Dosya Ekleri leptop anakart .jpeg 144,7 KB · Görüntüleme: 189 Artı 0 Eksi
PisaFik dedi: Çok bilmediğim için soruyorum hangi pinleri temas ettirmem lazım? Genişletmek için tıkla... işaretlediğim pinler power jak ın pinleri oradaki pinleri temas ettirmen lazım. ama sorumluluk senin. sorun olursa karışmam.
KS KS PisaFik Kilopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #5 Tamamdır,daha yeni deneyebildim. Çalıştı ilgin için teşekkürler. Artı 0 Eksi