Power Color R9 285 Gta 5 Kasma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yacnut53

Hectopat
Katılım
23 Mart 2015
Mesajlar
81
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunun ilk görevi olan banka soygununda hiç takılma olmadı ama Frenklin ile araba çalma görevinde şehir içinde çok ciddi FPS düşüklüğü oldu. Arabayla hızlı gıdınce cok takılıyor sabir durunca arada takılıyor.
Sistem daha yeni alalı 1-2 ay oldu.
Oyun korsandır ondan da olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ekran kartı ile sistemi her oyunu açacak denemez. Diğer bileşenleride yazarsan daha iyi olur. Tabiki korsan oyun olduğu için bozuk dosyalar olabilir ve kasmaya neden olur. Ekran kartını güncellemeyi de unutma. Amd Gta 5 için güncelleme yayınladı.
 
Tesekkur ederim arkadaslar soylediklerinizi deniyecegim sadece gta 5 de yapiy far cry 4 de cok az takilma var ama ac4 de yok
 
Ha bu arada 13301W7W8.exe isimli bir driveri var powercolorun kurdunuz mu? Kurmadıysanız kurun eğer kurduysanızda benim için bir upload sitesine yükler misiniz? Şuan indirmeye çalışıyorum fakat sunucular 2014'den beri böyle sıkıntılı 10 kb/s indiriyor malesef.
 
O zaman muhtemelen oyunun korsan olmasından kaynaklı Technopat youtubeda bunun ile ilgili bir video vardı bulabilirsem atarım.
 
Benim sistemde sorun yok dimi?
Orjinal olsa kasmadan oynatirmiydi?

Bileşen olarak bir sorun gözükmüyor tabiiki teknik olarak bilemem, korsan oyun gerçekten çok etkiliyor. Emin değilim fakat bu bölüm olması lazım göz atmanda fayda var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı