Power ışığı yanıp sönme sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ticari Bankacılık
Konunun başlığında söylemiş olduğum gibi arkadaşlar. Bilgisayarım oyun oynarken kilitlendi sonrasında mavi ekran verdi. Mavi ekran kodunu göremedim bile o kadar hızlı kapandı ki bilgisayar. Sonrasında power ışığı yanıp sönmeye başladı. Teknik servise verdim bir sorun olmadığını söylediler temiz format attılar. 3 kez götürdüm. Artık canım sıkılmaya başladı. Sizce neden kaynaklı olabilir. Ayrıca Blue Screen Wiew programında gözükmüyor mavi ekran verdiği. Minidump dosyası da oluşmadı.

Ram testi yapacağım akşam üzeri. Bu arada bir tane mavi ekran verdi kodlu. Onuda paylaşayım tahminimce C-Media sürücüsü (Platronic Gamecom).

Minidump:030616-5390-01.rar

Sonunda yakaladım Driver Irql Not Less or Equal mavisi verdi. Yüzde 0 da makina otomatik kendini kapattı. Power ışığı yanıp söndü. Tüm ürünlerimi garantiye göndereceğim artık yapacak birşey kalmadı sanırım.

12 Saat Memtest 86 4/4 pass 0 error ile sonuçlandı. Dün gece oyundan çıktıktan sonra gene mavi verdi. Tüm parçaları garantiye göndereceğim. Yoksa kafayı sıyıracağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı