Sistem açılıyor ama sonra tekrar kapaniyor.Ani voltaj yükselmesi ya da ani elektrik kesintilerinde olan bir sorun. Bu sorun benim de başıma gelmişti sanırım Asus anakartınız var. Muhtemelen pek bir sorun yoktur, PSU bu tür olaylarda genelde sağ çıkar.
O ekrandayken F1 tuşuna ya da bilgisayarı tekrar başlatıp F2 tuşuna basın ve BIOS'a girin. Ardından hiçbir işlem yapmadan, "Save and reset" kısmına basın (ya da F10'la direkt yapabilirsiniz) ve çıkış yapın. Sisteminiz açılacaktır.Eki Görüntüle 307142
Eki Görüntüle 307140
Güç kaynağını degistirirsem sorun duzelir mi?Güç kaynağı sistemi her an patlatabilir yada kendisi patlayabilir.
Açılırken F2'ye üst üste basıyor musunuz peki? Ya da o ekranda F1'e basın?Sistem açılıyor ama sonra tekrar kapaniyor.
Evet yapıyorum yeniden başlıyor 10 dakika sonra tekrar kapanıyor.Açılırken F2'ye üst üste basıyor musunuz peki? Ya da o ekranda F1'e basın?
Bu durumda, PSU muhtemelen arızalı gibi gözüküyor. Garantisi var ise garantiye gönderin.Evet yapıyorum yeniden başlıyor 10 dakika sonra tekrar kapanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.