Power Switch ikiliemi

sidici

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,
Kısa kesmeye çalışarak sorunu özetliyorum:
Kasayı, soğutma ve ses problemi dolayısıyla farklı bir odada konumlandırdım, start butonunu ise basit bir on-off buton ve kabloyla çözümledim. Fakat bu el yapımı çözümde "+" ve "-" kutupları belirsiz, her iki pozisyonda da taktım sorunsuz sistem başlatılıyor gibi görünüyor. Sorum ise şu: Bu kutupları önemsemeksizin yapılan montaj sağlıklı mı? Bir önceki anakart BIOS corrupted ile elveda etmişti dijital yaşamına, bununla ilişkisi olabilir mi? Yoksa önemsiz mi?
Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,
Kısa kesmeye çalışarak sorunu özetliyorum:
Kasayı, soğutma ve ses problemi dolayısıyla farklı bir odada konumlandırdım, start butonunu ise basit bir on-off buton ve kabloyla çözümledim. Fakat bu el yapımı çözümde "+" ve "-" kutupları belirsiz, her iki pozisyonda da taktım sorunsuz sistem başlatılıyor gibi görünüyor. Sorum ise şu: Bu kutupları önemsemeksizin yapılan montaj sağlıklı mı? Bir önceki anakart BIOS corrupted ile elveda etmişti dijital yaşamına, bununla ilişkisi olabilir mi? Yoksa önemsiz mi?
Teşekkürler.

Power buton üzerinde artı eksi yoktur kısa devre mantığı ile çalışır... Sizin yöntemde sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı