Power tuşuna bastığımda kasa çalışmıyor

Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Sorun %90 ihtimal işlemci yada yonga ile alakalı. En son baktığınızda sıcaklıklar kaç derecelerde geziyordu? OC yapmışmıydınız?
Hocam işlemcide ne gibi bi sıkıntı olmuş olabilir ne yapmam gerekir? OC yapmamıştım. Sıcaklık değerlerine bakmamıştım.

Evet sadece anakart ve işlemci takılı. Anakart ASUS m4n68t-m
İşlemci AMD Athlon ll x2
Güç kaynağı Thermaltake T-8025A

Güç kaynağı modeliniz de sadece fan çıkıyor bu arada. Soruna dönecek olursak, işlemciyi de çıkarınız. İşlemci fanı bağlı şekilde dursun ve sistemi çalıştırınız. Sonuçları buradan yazınız.

Hocam işlemciyi çıkarttım, power bastığım zaman işlemci takılı olduğundakine göre fanlar daha güçlü bir şekilde dönüyor ve duruyor. Bu arada yanlış yazmışım evet güç kaynağı Thermaltake 500w modeli TT-500AL1NC

Sanırım sıkıntı uzun süreler sonunda notebooklarda da olan anakart kilitlenmesi dedikleri şey. Silinerek v.s. çözüyorlar ama bu geçici bir çözüm diye düşünüyorum sonunda sanırım bir anakart almak görünüyor. Ama direkt yanmış denemez.

Farklı bir PSU ile deneme şansın var mı? Ben hala sorunun işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. Farklı bir sistemde deneyebilirmisiniz işlemciyi? Rica etseniz bir bilgisayarcı da kontrol ettirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı