Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda görüntü dondu sonra ben PC'yi kapattım geri açmaya çalıştığımda sadece kasa çalışıp görüntü vermedi sonrasında ben işlemcide bir sorun var zannetim ve acıp baktım sonrasında her şeyi takıp tekrar Power tuşuna bastım tepki vermedi kapalı olduğunda yanan ışıklar yanıyor kasada ama Power tuşuna basınca tepki vermiyor şu an.
Hocam o ekran gelmeme genelde anakartta memory test özelliği varsa oluyor. Takılıyor o. Bir de ekranda yazılarla açılmayan bilgisayarlara görüntü gelmez o ekranda. Öyle bir sorun varsa fişten çekebilirsiniz.
Kanka şu anki olay o değil ondan önce pc nin power tuşuna basınca tepki vermemesi hem çalışıyodu dondu zart zurt ses cıktı işte ben dokunmasaydımmen azında kasa çalışıyodu
Hocam o ekran gelmeme genelde anakartta memory test özelliği varsa oluyor. Takılıyor o. Bir de ekranda yazılarla açılmayan bilgisayarlara görüntü gelmez o ekranda. Öyle bir sorun varsa fişten çekebilirsin
Kanka şu anki olay o değil ondan önce pc nin power tuşuna basınca tepki vermemesi hem çalışıyodu dondu zart zurt ses cıktı işte ben dokunmasaydımmen azında kasa çalışıyodu
Yani kasanın kablosunu cıkartıp 10 saniye kadar power tuşuna basıym doğrumuyum cahiliğimi bağışla kanka yeni öğrenmeye çalışıyorum
Yani kasanın kablosunu cıkartıp 10 saniye kadar power tuşuna basıym doğrumuyum cahiliğimi bağışla kanka yeni öğrenmeye çalışıyorum