Powerbank şarj 6 olduktan sonra 5'e düşüyor

Kbaish

Hectopat
Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
164
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu sorun telefondan mı yoksa powerbankten mi anlamış değilim. Arada gerçekten çok hızlı şarj ediyor ama arada belli şarjlarda 12ye çıkıp 11e düşüyor ve bunu hep yapıyor. Bugün de 6 5 arasında gidip geldi ama şimdi şarjı hızlı yükselmeye başladı. Ben anlamadım powerbankte mi sorun vardır yoksa kabloda mı?

Hatta şarj kablosunu biraz düz tutunca “bu aksesuar desteklenmiyor olabilir” hatası alıyorum ve şarj etmeyi bırakıyor.
 
Kabloda sorun olabilir. Android için ampere uygulaması var internette araştırdım tam olarak emin değilim ama IOS için de aynı uygulama amperes adıyla mağazada mevcut sanırım.

Bu uygulamayla şarj giriş gücünü görebilirsiniz; kabloyu adaptörde, farklı kabloyu powerbank'te deneyerek sorunun kaynağını bulabilirsiniz.
 
Kabloda sorun olabilir. Android için Ampere uygulaması var internette araştırdım tam olarak emin değilim ama iOS için de aynı uygulama amperes adıyla mağazada mevcut sanırım.

Bu uygulamayla şarj giriş gücünü görebilirsiniz; kabloyu adaptörde, farklı kabloyu Powerbank'ta deneyerek sorunun kaynağını bulabilirsiniz.

Kablo bu arada değişimden geldi yeni kablo vermişlerdi, 2 ay ya dayandı ya da dayanmadı sorun herhalde kablodandır çünkü powerbank alalı daha 1 sene oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı