Merhaba, resimdeki Powerbank'tan alacağım fakat aklımı karıştıran bir şey var. Resimde de yazdığı gibi IN/OUT yani Type-C girişinden hem Powerbank'i hem de telefonumu şarj edebilirim değil mi?
PD (Güç Dağıtımı) şarj cihazı, akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve diğer USB-C özellikli cihazlar dahil olmak üzere elektronik cihazlar için yüksek hızlı şarj sağlayan bir şarj cihazı türüdür. Standart USB şarj cihazlarına kıyasla daha yeni ve gelişmiş bir teknolojidir.
Pd (güç dağıtımı) şarj cihazı, akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve diğer USB-C özellikli cihazlar dahil olmak üzere elektronik cihazlar için yüksek hızlı şarj sağlayan bir şarj cihazı türüdür. Standart USB şarj cihazlarına kıyasla daha yeni ve gelişmiş bir teknolojidir.
Çoğu model tam 20.000 MAH değildir esasında üzerinde öyle yazsa da. Ben test ettim 16.800 MAH çıktı bu linkini paylaştığım ürün, ama bu da hiç fena bir değer değildir.
Çoğu model tam 20.000 mAh değildir esasında üzerinde öyle yazsa da. Ben test ettim 16.800 mAh çıktı bu linkini paylaştığım ürün, ama bu da hiç fena bir değer değildir.
Az önce attığım adresteki daha iyi gibi geldi. Hatta 530 TL'ye başka bir sitede aynı satıcıdan buldum. Onu alacağım. Ek olarak mAh değerini de test edeceğim.