Terreterra
Hectopat
Daha fazla
Hem giriş hem çıkış olarak yapılmış zaten ama turuncu bölümü kullanırsınız sadece en iyi şarj orası yapacaktır.
Hocam Type-c turuncu renkte olmasa da PD desteklediği için USB'den çok daha iyi bir performans verecektir PD protokolünü destekleyen cihazlarda.hem giriş hem çıkış olarak yapılmış zaten ama turuncu bölümü kullanırsınız sadece en iyi şarj orası yapacaktır.
Hocam Type-C turuncu renkte olmasa da pd desteklediği için USB'den çok daha iyi bir performans verecektir pd protokolünü destekleyen cihazlarda.
Power Delivery:Type-C'de PD var. Ne anlama geliyor ki?
Power delivery:
Pd (güç dağıtımı) şarj cihazı, akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve diğer USB-C özellikli cihazlar dahil olmak üzere elektronik cihazlar için yüksek hızlı şarj sağlayan bir şarj cihazı türüdür. Standart USB şarj cihazlarına kıyasla daha yeni ve gelişmiş bir teknolojidir.
Hocam daha uygunu da var ve ben bizzat 1 senedir kullanıyorum. Hatta bu fiyattan daha pahalıya almıştım
Çoğu model tam 20.000 mAh değildir esasında üzerinde öyle yazsa da. Ben test ettim 16.800 mAh çıktı bu linkini paylaştığım ürün, ama bu da hiç fena bir değer değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.