PowerBoost güç kaynağı gerçekten patlar mı?

İtopya üzerinden aldım ve hala kargoya verilmedi. Ama yarın verilmesi lazım. Şu an iptal etme şansım yok çünkü kendi hesabımdan sipariş verilmedi.
Aldığınız hesap sahibiyle iletişime geçin ve iptal talebinde bulunun. Yarın gün içinde de arayıp kendilerine ulaşın. Biraz geç bağlanabilirsiniz ancak deneyin yoğunluktan bekletiyorlar biraz. Yardımcı olacaklardır.

Ben de baktım, fiyat uygun geldi ama hem PSU yüzünden hem de kasanın fanlarının resimdeki gibi olmamasından dolayı vazgeçmem kolay oldu

Bazıları buraya 0 kanıt ile %70 patlama %30 falan yazmış komik bir şekilde.
4 Yıldır günde en az 10 saat açık kalan bir PC kullanıyorum, modeli Power Boost kasa ve PSU 500W 80+
Patlamadı? Ama patlamayacak diye bir şey yok. Millet de öyle demese daha iyiydi.
Sana önerim değiştirmen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Peki iptal etmesem ve kasa gelince kendim PSU'sunu satıp yenisini alabilir miyim? Gerçi kim alır ki Power Boost marka PSU'yu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsenin değer verebileğini düşünmüyorum az önce de belirttim. Bilindik markalara göre çok daha fazla sorun çıkaran bir marka. Kesin asacak kesecek diye bir durum hiç bir üründe yok.

Ben de kullanan kişilerden yorum bekliyordum ve bu beni çok rahatlattı. Şimdilik pek değiştirme şansım yok ama.

Patlama olayı mecaz gibi bir şey aslında. Aylarca 300w'lık kalitesiz bir PSU kullandım. O bile patlamadı bu mu patlayacak? Ancak elektrik kesintilerinde sisteminize fazla voltaj ile aniden yüklenip sisteminizin bileşenlerine zarar verme ihtimali biraz daha yüksektir. He bu olacak diye bir şey yok tabii ki de alıp aylarca, belki de yıllarca hiç sorun yaşamadan kullanma ihtimaliniz de var. Şans işi hocam.

Ben de kullanan kişilerden yorum bekliyordum ve bu beni çok rahatlattı. Şimdilik pek değiştirme şansım yok ama.

Birden fazla forum üyesi yorum yaptı ama bir kişinin önerisi ile içiniz mi rahatladı? Peki. Şimdiden iyi kullanımlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…