PowerBoost güç kaynağı gerçekten patlar mı?

Bu kondansetörlerin kalitesini kim ölçmüşte %70 bozulma oranı veriliyor? Yada bu kadar bozulmadı kesin olan birşey nasıl piyasaya çıkma izni alabiliyor? Bu işleri bu kadar kolaymı sanıyorsunuz. En ufağından PSU yüzünden benim sistemim uçtu diye markaya dava açsan markayı perişan ederler.
Güç kaynaklarında kullanılan kondansatörler bizim elektrikçiden aldığımız kondansatörler gibi değil. O kondansatörlerin aşırı derece dayanıklı olması lazım ki 500-650 veya herhangi yüksek bir güç içeren enerjiyi rahatlıkla verebilsin. Bu PSU'larda dikkat ederseniz eğer genelde 12 V kanalından verdiği değerin diğerlerine oranla düşük olduğunu veya illa ki bir yerinde sıkıntılı olduğunu anlarsınız.

Sayı kısmında hak veriyorum kafalarından uydurup yüzde falan veriyorlar garip. Diğer konuya gelirsek en ufağından bir araştırma yaparak PSU yüzünden sistemi uçan çok insan bulabilirsiniz.
Zaten ben bu çin markalarına iyi demiyorum. Ama öyle %70 falan oran verenleri cidden anlamıyorum. insanları bu kadar korkutmanın manası yok tamam marka kötümü kötü ama o kadar da değil yani.

Xigmatek xpower 650w modeli alındıktan 4 ay sonra sistem boşta iken patladı. Bildiğiniz pat sesi ile birlikte. Bu tamamen şans işi. İlk kullanımlarda çıt sesi bile yoktu. Zamanla ses verdi sonra gitti. Bu tür güç kaynakları risk grubunda. Sisteminizi korumak emin ellere vermek istiyorsanız. Kalite aramalısınız. Güç kaynağı deyip geçmemek lazım. Ayrıca güç kaynağın patlarda garantiye göndermek istersen, kasa içersinde geldiyse kasayıda istiyorlar. Komik.

Zaten ben bu çin markalarına iyi demiyorum. Ama öyle %70 falan oran verenleri cidden anlamıyorum. insanları bu kadar korkutmanın manası yok tamam marka kötümü kötü ama o kadar da değil yani.
Hocam az önce birşey olmaz tak kullan diyordunuz. Korkutma yok ortada. Arkadaşa sistemi siz cebinizden toplamadınız. Anladığıma göre PSU'lar hakkında çok bilginiz yok. Lütfen başkalarını yanıltmayın.

Hocam az önce birşey olmaz tak kullan diyordunuz. Korkutma yok ortada. Arkadaşa sistemi siz cebinizden toplamadınız. Anladığıma göre PSU'lar hakkında çok bilginiz yok. Lütfen başkalarını yanıltmayın.
Birçok konuda birçok insandan çok bilgim var.Ve bu PSU ların %1-2 düzeninde bozulma oranına anca ulaşacağınıda biliyorum. Ve bu oran yüksek. Ama benim derdim %70 bozulur diyen insanların gereksiz korku algısıyla.

Birçok konuda birçok insandan çok bilgim var.Ve bu PSU ların %1-2 düzeninde bozulma oranına anca ulaşacağınıda biliyorum. Ve bu oran yüksek. Ama benim derdim %70 bozulur diyen insanların gereksiz korku algısıyla.
Hocam hangi PSU'ların işte olay orada. Böylesine dandik kondansatörlü bir PSU için %10 deseniz bile gülerim ki siz birde %1 diyorsunuz 😂 😂 🤣.
link
Bu ürün nasıl ?
Şuan kampanyada. Fiyat gayet güzel almanızı öneririm.
link
Bu ürün nasıl ?
12 Volt kanalından verdiği akım gayet yeterli. PSU en azından kaliteli yani Elite serisi zaten. Tavsiye ederim.
asdasdasd.png

Son düzenleme:
Hocam hangi PSU'ların işte olay orada. Böylesine dandik kondansatörlü bir PSU için %10 deseniz bile gülerim.

Şuan kampanyada. Fiyat gayet güzel almanızı öneririm.

12 Volt kanalından verdiği akım gayet yeterli. PSU en azından kaliteli. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 668397
Teşekkür ederim yardımlarınız, cevaplarınız için. Dediğim gibi ilk başlarda kendi PSU'sunu kullanırım, daha sonra yeni bir PSU alırım yerine. Yapılacak en mantıklı şey bu gibi görünüyor. PSU almaya karar verdiğim zaman da yine burada konu açarım zaten. Herkese iyi geceler dilerim.

Teşekkür ederim yardımlarınız, cevaplarınız için. Dediğim gibi ilk başlarda kendi PSU'sunu kullanırım, daha sonra yeni bir PSU alırım yerine. Yapılacak en mantıklı şey bu gibi görünüyor. PSU almaya karar verdiğim zaman da yine burada konu açarım zaten. Herkese iyi geceler dilerim.
Muhtemelen paylaştığınız fiyata tekrar bulamazsınız o PSU'yu ama başka bir PSU önerisi yaparız artık 😁. İyi geceler, iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı